Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ota aikaa

19.03.2015 Ei kommentteja

Irtautuminen käteen liimatun kännykän kahleista tuntuu melkeinpä mahdottomalta. Irtautuminen siitä haaleasta valosta, joka pitää hereillä iltaisin ja jonka kajastukseen ainakin itse herään joka aamu. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista, joita on tarkastettava joka hetki, ettei vain mitään #tärkeää mene ohi. 

Tärkeämpää voisi olla ottaa aikaa itselle. Aikaa ajatella, meditoida ja sanoa huomenta naapurin rouvalle. Aikaa lukea kirja, niin vaikealta kuin se nykypäivänä kuulostaakin, onhan siinä enemmän kuin 160 merkkiä. Aikaa haistaa sateen jälkeinen asfaltti ja tuntea auringon lämpö. Aikaa kuunnella tytärtäni, joka liian usein joutuu sanomaan, että äiti leikkii enemmän tietokoneen, kuin hänen kanssaan. Aikaa rakentaa vinksallaan oleva junarata ja tanssia viisitoista kertaa peräkkäin Robinin Boom Kah. 

Ja mikä tärkeintä aikaa pysähtyä ja uneksia. Maailmasta, jossa kuuntelemme toisiamme ja jaamme kokemuksia. Emme tekstiviestejä, twiittejä tai täydellisiä valokuvia, vaan kokemuksia. Ongelmia, ratkaisuja ja rakkautta. Miten se voikin olla niin vaikeaa. 

Olen aika mustavalkoinen tyyppi. Niin vaatetuksen kuin mielipiteidenkin suhteen. SIksi aionkin tehdä kaiken edellä mainitsemani ja kertoa siitä näin aiheeseen sopivasti blogin välityksellä täydellisten kuvien kera.

Jakku: MMM for H&M, T-paita: Zadig&Voltaire, Kengät: Chanel, Nahkahousut: Zara, Kello: Daniel Wellington Sormukset ja rusettikäsikoru: Efva Attling, Naulakoru: Bjorg

Kuvissa näkyvä Daniel Wellingtonin kello näyttää aikaa. Sitä mitä itselleen pitää ottaa. Koodilla muoti, saat DW kelloista 15% alennuksen huhtikuun 15 päivään asti.

Valokuvaaja: Miika Hyvärinen

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä