Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ongelmia vaatekaapissa

12.04.2014 Ei kommentteja

En osannut arvata, että vaatekaapistani puuttuu jotain kovin tärkeää. En, ennenkuin näin oheiset kuvat. Kuinka olen voinutkaan elää elämääni ilman valkoista matador takkia ja väljääkin väljempiä satiinihousuja? Kuinka? Takkia, joka tekee asusta kuin asusta moninkertaisesti kiinnostavamman ja housuja, joiden lahkeet lennättävät kovassa tuulessa kantajansa nopeammin määränpäähänsä.

Ongelmana molemmissa on, että ne ovat loppuunmyyty H&M:n nettikaupasta, joten heti kun saan aamulla silmäni auki ja kahvin väärään kurkkuun, juoksen katsomaan josko löytäisin vielä nämä elintärkeät vaatekappaleet myymälästä. Voi olla, että joudun pakottamaan jonkun onnettoman myyjäraukan repimään ne mallinuken päältä parempaan kotiin.

Kuinka en ollut huomannut tätä ongelmaa? Ennenkuin nyt. 

  

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos nyt käy niin onnettomasti, että kaappini jää ilman näitä välttämättömyyksiä, joudun tyytymään melkein yhtä välttämättömiin punakullalla kirjailtuun neuleeseen ja aurinkolaseihin ilman sankoja. Koska eihän tyttö voi tulla toimeen ilman sankaimettomia aurinkolaseja, eihän?

  

H&M Consious Collection

The Other Stories

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä