Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Oikeilla raiteilla?

11.05.2017 3 kommenttia

Kuka tietää, mutta ainakaan ei tullut junia.

Joskus sitä tulee miettineeksi onko oikealla polulla. Sillä, joka johtaa jonnekin. Mielessä on paljon kysymyksiä, joihin kaipaa vastauksia ja vahvistusta.

Onneksi apuun tulevat tsemppaavat mietelauseet, jotka vievät meidät kaikki kadonneet lampaat oikeille raiteille. Peukku niille. Näitä hienoja mietelauseita viljellään onnistuneesti yleensä siinä kohtaa, kun ei keksi enää mitään muuta sanottavaa.

Kuten vaikka seuraa unelmiasi. Sillä seuraamalla niitä, ne ihan varmasti toteutuvat. Seuraat vain oikein läheltä ja tarkasti. Tai entäs sitten tartu hetkeen. Hyvä ohje sekin, sillä huomenna voi mennä vielä huonommin ja silloin siihen edelliseen hetkeen kannattaa tarttua tiukemmin kuin punkki karvaiseen jalkaan.

Apuun tulee monissa tilanteissa: Luota kohtaloon. Pakkohan se on, sillä millä helvetillä sitä muuten selittäisi muiden onnistumiset. Yksi parhaista on perinteinen: se mikä ei tapa, vahvistaa. Voi olla, mutta se mikä ei tapa, voi myös sattua ihan perkeleesti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Usko itseesi. Tämä kannattaa pitää mielessä kun seuraavan kerran hyppäät Benjillä. Voi myös toki olla, että usko köyttä sitovaan henkilöön tulee tarpeeseen.

Näillä pääsee jo pitkälle. Seuraavana Pasila.

Takki: Katri Niskanen

Paita: Garcia Jeans

Kengät: Tamaris

Nahkahousut: Zara

Kaulakoru: Efva Attling

 1. Henna VR:ltä

  Moi muotikuiskaaja!

  Magee asu mutta mietitkö loppuun asti kuvauspaikan?

  Kuvien ottaminen raiteilla on huolestuttava ilmiö etekin nuorten keskuudessa ja toivoisimme kovasti, ettei nuorten seuraamissa blogeissa innostettaisi tähän, vaikka miljöö onkin upea ja sopii metaforaksi moneen tilanteeseen. Junan alle jää vuosittain 50-60 ihmistä, minkä lisäksi rautateillä sattuu paljon läheltä piti -tilanteita.

  Junan lähestymistä ei välttämättä huomaa ajoissa, jos on keskittynyt kuvien ottamiseen. Etenkään lapset ja nuoret eivät usein ymmärrä, että juna ei voi väistää eikä ehdi pysähtyä ajoissa. Junan huomaa usein vasta, kun on jo liian myöhäistä. Nopeimmillaan junat kulkevat jopa 220 km/h – pysähtymismatka voi olla jopa puolitoista kilometriä.

  Myös aikuiset liikkuvat luvattomasti rautatiealueella, usein ajattelemattomuuttaan. Meidän tulisi kuitenkin toimia esimerkkinä, ja kertoa lapsille ja nuorille rautateiden vaaroista. Itseasiassa rautatiealueella liikkuminen ja asiaton oleskelu on laissa kielletty. Tsekka vielä video, jonka liitin. Kampanja pyörii tänä keväänä mm Ylen kanavilla ja somessa.

 2. Muotikuiskaaja

  Kiitos Henna kommentistasi. Olet täysin oikeassa ja kuvauslokaatio oli huono valinta. Olin tosin raiteilla, jossa näkyi todella pitkälle molempiin suuntiin ja kurkkasin vielä aikataulunkin. Mutta totuus, on että joku voi tehdä saman tarkistamatta tilannetta. Jatkossa en laita kuvia raiteilta.

 3. Muotikuiskaaja

  Liitän videon vielä tähän uudelleen
  https://www.youtube.com/watch?v=p2UCXwtRBzs

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä