Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mustan comeback

18.12.2014 Ei kommentteja

Aina säännöllisin väliajoin voi lukea naistenlehdistä, että jokin on taas uusi musta. Se on sama kuin sanoisi, että Ellos on uusi Chanel. Ei ole olemassa uutta mustaa. Mikään väri ei ikinä tule viemään mustan paikkaa. Ja vaikka joku väri tai asia sen joka kevät yrittää tehdäkin, musta tekee aina comebackin. Vahvempana ja synkempänä kuin koskaan.

Itse aion lopettaa mustan käyttämisen siinä vaiheessa kun joku keksii tummemman värin.

Mustat vaatteet ovat helppoja. Mustan asukokonaisuuden voi aamulla vetäistä periaatteessa päälle vaikka silmät kiinni, eikä mustia vaatteita tarvitse edes pestä niin usein. Tässä hektisessä maailmassa tämänkaltaisella helppoudella on paikkansa – ainakin omassa pienessä todellisuudessani. Ja kaikki valkoiset vaatteet ovat kuitenkin aina pesukorissa.

Eri materiaaleilla saa tehtyä kokomustasta asusta mielenkiintoisen. Alla olevissa kuvissa on nahkaa, turkista, puuvilla, villaa… Ainut mihin musta vaatetus ei sovi, on lenkkeily helteisessä säässä. Mutta kannattaako yleensäkään lenkkeillä. Moni on jäänyt lenkkipolulle. Ja milloin täällä muka on hellettä?

“Women who wear black lead colorful lives.” -Neiman Marcus

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Karvaliivi: WIld by Marita Huurinainen, Nahkahousut: Zara, Kengät: Chloe, Hattu: Supertrash, Jakku: Roberto Cavalli for H&M, T-paita: Zadig&Voltaire

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä