Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä mainoksesi kertovat sinusta?

20.11.2016 8 kommenttia
Olen joskus miettinyt mitä olen tehnyt (väärin) saadakseni tietyt mainokset seuraamaan minua internetissä minne ikinä surffaankin.

Kertovatko esimerkiksi Facebookissa näkyvät – juuri minulle suunnatut –  mainokset jotain minusta? Ainakin asiaa on kiinnostavaa hetken pohtia. Jotain vähän pelottavaakin on ajatuksessa, että netissä et tee mitään ilman, että joku ei siitä tietäisi ja aihetta analysoisi.

Esimerkkinä voisi mainita ne todella näyttävät kengät, joita muistaakseni en ole koskaan klikannut, mutta jotka seuraavat minua kaikkialle. Joku mainostaja on vain päättänyt, että nelikymppisen, vaatteisiin kuluttavan mainostyöläisen on vain pakko saada lilat glitterkengät, joiden korko on liikaa jopa Lady Gagalle.

Tai se Ecuadorin lentolippujen ale-kuponki, joka luultavasti johtuu siitä, että etsin vastausta kysymykseen onko banaani marja. Vastaus muuten näyttää olevan kyllä, vaikken sitä vieläkään oikein suostu uskomaan.

Entäpä sitten ne hassunhauskat ilmoitukset seurasta, jota olisi tarjolla ihan tässä lähellä. Ihan lähellä ja melkein ilmaiseksi. Jos vain uskallat klikata. Osasyy näihin voi toki löytyä niistä hassunhauskoista piloista, joita aukijääneelle tietokoneelle usein työpaikallani tehdään.

Ärsyttävimmästä päästä ovat kuitenkin ne, jotka vilkkuvat ja välkehtivät ruudullani kertoen, että  JUMALAUTA NYT ON KIIRE! Vain kaksi minuuttia aikaa saada käsintehty savikokoelma pieniä tonttuja, jotka maksavat juuri nyt ja enää vain hetken 87€.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mitkä mainokset sinua seuraavat? Ja mitä tarinaa ne kertovat?

img_6019-2

img_5996-2

img_5967-2

img_5993-3

Takki: Joseph Ribkoff

Housut: Zara

Kengät: YSL

Vyö: Vintage Gucci

Kommentit

Kommentoi
 1. HannaH

  Mulla on ihan sama juttu. Tietyt vaatteet ja seuranhakuilmoitukset seuraa joka paikkaan :) :)

  • Muotikuiskaaja

   Joku luulee siis tietävänsä paremmin mitä me halutaan :)

 2. Kisu

  Hahahaa. Asian ytimessä. Samaa aihetta tullut itsekin miettineeksi…

  • Muotikuiskaaja

   Hauska kuulla, että muillakin viiraa :)

 3. noora

  Itseasiassa juuri tätä lukiessani blogisi yläpalkissa vilkkuu perinteinen: onnea 10 000:nes kävijä klikkaa tästä ja lunasta voittamasi iphone :D

  • Muotikuiskaaja

   Voi jumalauta ;) Kiitti kun sanoit, välitän viestiä saittia ylläpitävälle taholle. Osui niinsanotusti omaan nilkkaan, haha.

 4. Mimi de Paris

  Kiitos todella mainio juttu. Ihan samaa ihmettelen itsekin, keikenlaisia mainoksia. Juuri nyt FB:n reunalla neuvotaan ennakkotilaamaan Laajasalon joulukinkku???? Voi elämä. Sivuhuomiona – Ellen mainosbännerit ovat menneet todella ärsyttäviksi viime aikoina. Erityisesti se karmea vessapaperia mainostava Oravavideo oli todella kammottava…

 5. Muotikuiskaaja

  Kiitti ;) ja luultavasti tuo Laajasalon joulukinkku on kohdennettu myös parille sadalle vegaanille… olen samaa mieltä ja välitän viestisi eteenpäin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä