Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Minulla on unelma

14.03.2017 2 kommenttia

Unelmointi ei ole trendikästä. Nykyään kun kaikki puhuvat mindfulnessista tai tietoisesta läsnäolosta, unelmointi on jäänyt jollain tapaa jalkoihin. Se kun ei ole kovin tavoitteellista tai tuottavaa. Unelmointi on pakenemista oman pään sisäiseen, täydelliseen maailmaan. Mitä ikinä se kenelle sitten tarkoittaakaan. Siellä kaikki on mahdollista.

Unelmointi ei ole turhaa. Se voi auttaa selvittämään mitä oikeasti haluaa, sillä unelmointi liittyy tulevaisuuteen. Mitä haluan joskus saavuttaa, millainen nainen minusta tulee. Se myös vapauttaa, kun järjen ääni ei ole rajoittamassa tai muokkaamassa vastausta.

Kun työpaikkahaastattelussa kysytään missä näet itsesi viiden vuoden päästä, ei vastaus ikinä ole täysin rehellinen. Jos siinä tilanteessa kertoisi mistä oikeasti unelmoi ja missä haluaa silloin olla, niin vastaus voisikin olla mielenkiintoinen. Jos sillä vastauksella sitten vielä saisi työpaikan, voisi olla varma, että on oikeassa paikassa.

Itselläni mieli vaeltaa unelmien höttöiseen maailmaan monesti treenatessa tai kävelylenkillä. Tällöin yksitoikkoisesta tekemisestä tulee paljon hauskempaa ja se taas kannustaa uudestaan lenkille. Positiivinen oravanpyörä.

Nautinto nyt ja kova työ myöhemmin. Unohda suorittaminen. Joskus on lupa vain unelmoida ja siirtää itse tekeminen hieman myöhempään. Kunhan muistaa sitten joskus nostaa sen unelman pöydälle.

Jakku: Katri Niskanen
Neule: Soft Goat
Leggarit: H&M Studio S/S 2017
Kengät: Isabel Marant
Laukku: Chanel

  1. Marjo

    Ihanat nilkkurit :) Seuraan blogiasi ja pidän kovasti .

    • Muotikuiskaaja

      Kiitos ;) tosi kiva kuulla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]