Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Matkalla

18.07.2018 2 kommenttia

Itselleni on aina ollut yksi maaginen paikka. Paikka, joka lupaa paljon. Paikka, jossa ihmisillä on hymy huulilla ja odotukset korkealla. Paikka, jossa on ihan ok ottaa lasi valkoviiniä kahdeksalta aamulla, kokeilla ihania tuoksuja ja syödä hampurilaisia hyvällä omalla tunnolla. Paikka, jossa voi rauhassa lukea naistenlehtiä, joissa kaikilla on kaikki ihan ok. Ja kuvitella, että niin on itselläkin. Siellä ei ehkä ole kultapatoja ja yksisarvisia, mutta siellä on jotain paljon parempaa. Malttamatonta odotusta jostain. Ehkä seikkailusta, ehkä pitkään kaivatusta rauhoittumisesta tai ehkä uudesta mahdollisuudesta.

Se paikka on lentokenttä.

Matkustaminen on useimpien mielestä ihanaa, mutta lentokentällä odottaminen on suorastaan aliarvostettua. Toki miinuspuolena voi pitää myöhästyneitä lentoja, pitkiä turvatarkastusjonoja tai odottamattomia ylipainomaksuja. Mutta se on pieni hinta ihmemaassa olemisesta.

Pelkään lentämistä, mutta rakastan lentokenttiä ja matkustamista. Hieman ristiriitaista, mutta niin moni asia omalla kohdalla tuppaa olemaan. Vedän siis päälle taikaviitan, pakkaan mukaan korkeimmat korot ja lähden matkalle. Sitä ennen pääsen onneksi lentokentälle. Ciao.

Mekko: Ivy & Oak (Zalando)
Kengät: Loeffler Randall (Zalando)
Korvakorut: Snö of Sweden

Katso tästä myös pieni matkaopas Barcelonaan.

TallennaTallenna

  1. Merja

    No nyt sanoit sen ääneen, mitä olen aina ajatellut, mutta en ole kehdannut tunnustaa. Lisäisin siihen vielä rautatieasemat. Ihanan paljon erilaisia ihmisiä, joita voi katsella. Baareja ja ravintoloita, joissa voi luuhailla. Kauppoja ja ihania tavaroita, joita voi katsella, mutta ei välttämättä ostaa.
    Itse menen kentälle aina mielelläni hyvin ajoissa, jotta ehdin nautiskella mahdollisimman pitkään siellä olosta. Lähdön tunnelmaa ei pilaa mikään.

  2. Muotikuiskaaja

    Haha, onpas hauska kuulla että meitä on useampia ;) Odotus on joskus jopa hauskempaa kuin itse reissu…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä