Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Luovuudesta

11.03.2017 8 kommenttia

Kuka vaan voi olla luova. Luovuus on eräänlaista rakentamista. Jotkut tekevät sitä vasaralla, jotkut siveltimellä ja jotkut kynällä. Se on kokeilua ja erehtymistä, kasvamista, sääntöjen rikkomista ja hauskan pitämistä.

Jos muistelet hetken sitä kun olit kuusivuotias. Sitä kun maltoit pysähtyä haistelemaan märän asfaltin tuoksua, sitä kun keinuessa tuntui että lentäisi avaruuteen ja kun asfalttiin piirretyt teokset olivat hienompia kuin Ateneumin aarteet. Sitä kun sininen oli sinisempää, nauru tarttuvampaa ja uuden kokeileminen itsestään selvää. Ei pelkoa epäonnistumisista tai itsensä nolaamisesta.

Liika ajattelu on luovuuden tappaja. Ajatteluun liittyy aina jollain tapaa itsetietoisuus, joka rajoittaa uskallusta. Kun ajattelee seurauksia, rajoittaa itseään jo ennen kuin on mitään tehnytkään.

Kun tunnet olosi epävarmaksi, kysy siltä sisäiseltä lapseltasi tunsitko silloin koskaan epävarmuutta tai häpeää. Silloin kun harjoittelut moonwalkia olohuoneessa vihreissä vähän liian pienissä legginsseissä ja bikinitopissa. Useimmiten olemme nimittäin itse suurimpia kriitikkojamme. Ei luovuudessa ole virheitä. Ne suurimmat virheet kun luultavasti ovat niitä kaikkein hienoimpia ideoita.

Anna sen kuusivuotiaan näyttää miten rohkea olet ja laula hiusharjaan täysin keuhkoin. Anna hänen näyttää miten hieno paikka maailma on ja miten hauskaa luovuus voi olla. Sillä mitä enemmän luovuutta käyttää, sitä enemmän sitä saa. Se on tarttuvaa.

“Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive. The world needs more people who are alive.” -Henry Thurman

Silkki T-paita: TwinSet Simona Barbieri
Nahkahousut ja kengät: Zara
Laukku: Chanel
Jakku: MMM x H&M

Kommentit

Kommentoi
 1. Tiina

  Hieno juttu ja tosi makee paita! Pakko saada osastoa :)

  • Muotikuiskaaja

   Eikö ookkin? Ihan lempparijuttuja.

 2. Lissu75

  Tosi kiva asu! Samaa mieltä että luovuus kuuluu kaikille…

  • Muotikuiskaaja

   Kiitokset kommentistasi :)

 3. SK

  Naulan kantaan juttu ja hiukset ?

  • Muotikuiskaaja

   Mille Grazie :)

 4. harpon

  anoreksia on ikävä asia

  • Muotikuiskaaja

   Kyllä on, erittäin ikävä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]