Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jamón jamón

27.12.2015 Ei kommentteja
Kuinka paljon kinkkua (ja suklaata) mahtuu pieneen ihmiseen? Olen ehkä selvittänyt vastauksen tuohon kysymykseen, sillä ainakin oma mitta alkaa olemaan täynnä.

Miten on mahdollista syödä itsensä pahoinvoinnin rajamaille ilta toisensa jälkeen? Ottaa vain se yksi pala lisää, joka kuin huomaamatta muuttuu kahdeksitoista.

Kaiken lisäksi flunssa on pitänyt huolen siitä,  että herkuttelun tuloksia ei ole päässyt sulattelemaan. Mutta kun ei ole mahdollista mennä urheilemaan, niin mikäs sen parempi vaihtoehto, kuin ahtaa naamaan vähän lisää konvehteja ja kinkkua. Joskus jopa yhtä aikaa (kannattaa kokeilla).

Ja miten se, että nukkuu entistä enemmän voi tehdä vain väsyneemmäksi? Kaikki nämä turhat kysymykset ehkä kertovat, että itselleni sopivat rutiinit ja täydellisesti aikataulutettu elämä. Tervetuloa arki ja aikaiset herätykset.

Ensi viikolla apuun tulevat löysät neuleet, jotka piilottavat kinkut. Kirkkaat värit, jotka vievät huomion ulkoilmaa näkemättömistä kasvoista. Sekä korkeat korot, jotka slimmaavat kokonaisuutta. Suosittelen.

IMG_8801-2

Mainos alkaa
Mainos päättyy

IMG_8810-2

IMG_8832-2

IMG_8819-2

IMG_8797-2

IMG_8815-2

IMG_8799-2

Neule: Never Denim, Nahkahousut: Balmain x H&M, Kengät: Supertrash, Aurinkolasit: Burberry

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä