Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lisää kerroksia

17.01.2015 Ei kommentteja

Kerrostaminen on ihan oma taiteenlajinsa. Jotkut ovat siinä todellisia mestareita ja pystyvät yhdistämään kuosit, ruudut ja raidat, kaikki hienosti samaan kokonaisuuteen. Itse pysyn aika helpoissa yhdistelmissä ja simppeleissä väreissä, sillä lopputulos voi pahimmillaan muistuttaa Pelle Hermannia pyykkipäivänä.

Kerrostamisen avulla voi näilläkin keleillä käyttää nahkatakkia tai ainakin hieman kevyempää versiota nyt niin yleisestä Michelin-ukko toppatakista. Kunhan vain takin alla ja päällä on tarpeeksi tavaraa, pärjää sillä kylmemmissäkin olosuhteissa.

Helppoja vinkkejä kerrostamiseen on, että jätä liiveistä ja villatakeista ainakin osa napeista auki, paitapuseroista vain toinen puoli housunkaulukseen tai kokonaan pois, rullaa hihat ylös päällimmäisistä vaatekappaleista. 

Neule ja kauluspaita on klassikko (vaarana tosin kirjastonhoitaja-look). Pitkästä villatakista on myös helppo aloittaa. Se näkyy takkien alta ja sen alle on puettava jotain, joten ainakin kolme kerrosta tulee kuin itsestään. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nahkatakki: Muubaa, Karvaliivi: Marita Huurinainen, WILD, Villatakki: Gina Tricot, Nahkahousut: Zara, Buutsit: Isabel Marant, Pipo: COS, Käsirengas: LUMI, Kaulahuivi: Louis Vuitton

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä