Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

läpinäkyvää

19.03.2014 Ei kommentteja

Sain taas leikkiä mallia yhden päivän kun Ellen muotitoimittaja Salli Raeste stailasi läpikuultavan paidan kolmella eri tapaa. Täytyy myöntää, että aluksi hieman pelästyin, kun kuulin sanan läpikuultava, mutta lopputulokset ovat mun mielestä erittäin kekseliäitä ja ihanan keväisiä. Ja onnekseni paitojen alle puettiin muutakin kuin pitsiä.

Homma ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Siinä vaiheessa kun on toistanut saman virheen kymmenisen kertaa, alkaa jo tuntea olonsa Mervi Nykäseksi. Onneksi ammattitaitoista kuvaajaa asia ei näyttänyt haittaavan, tai sitten hän oli viimeksi kuvannut viisivuotiaita, jolloin paikoillaan seisova tikku-ukko tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Lopputulos näyttää kaikesta huolimatta hyvältä, kiitokset ammattitaitoiselle tiimille! 

Kokeilin itsekin läpikuultavan paidan stailaamista. Tosin täysin erilaisen läpikuultavan, ehkä hieman talvisemman ja juhlavamman version. Hmmm, taidan olla Sallin stailauksen puolella.

Uusi Elle nyt lehtipisteissä

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Paita: H&M Spring Collection 2014, Jakku: Roberto Cavalli for H&M, Farkut: Citizens of Humanity, Kengät: Supertrash, Vyö: YSL

Uusi Elle nyt lehtipisteissä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä