Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lapa jäähän ja nimi lehteen – Bille Beino

04.07.2018 Ei kommentteja

Tai luistimet naulaan ja muotibisnes haltuun. Sain tietää, että yksi luetuimmista postauksistani on pari vuotta sitten kirjoitettu juttu Bille Beinosta (postauksen voi lukea täältä). Tästä innostuneena lähdin kuulostelemaan mitä brändille, ja tutkapari Putkonen-Leinolle sen takana kuuluu tänä päivänä.

Yleensä kirjoitan naisyrittäjistä, joilla lasikatto tulee vielä tänäkin päivänä vastaan alempana kuin miehillä, mutta toisaalta kuka olisi lyönyt rahojaan likoon lätkäjätkän ja kolmekymppisen hupparikundin puolesta? Väitän, ettei kovin moni. En ehkä itsekään. Siksi onkin niin kovin hienoa, kun äijät lyövät päänsä lasikattoon ja se tulee helisten alas.

Monella alan ammattilaisella voisi olla opittavaa siitä miten luodaan hypeä ja haluttavuutta brändin ympärille. Toki perinteistä markkinointia ei tarvita, jos takataskusta löytyy kuka on kuka -kirjan sata ensimmäistä nimeä, joita kai nykyään vaikuttajiksikin kutsutaan. Pelkällä osoitekirjalla ei kuitenkaan myydä yhtään hupparia, vaan lopputuotteen pitää olla brändissä yhtä kiinni, kuin meksikon ja Yhdysvaltojen välinen raja.

Bille Beino pitää tiukasti kiinni omasta linjastaan. Hupparit ovat edelleen valmistettu Pure Waste Textilesin kanssa 100% kierrätetyistä materiaaleista, joihin ei tuhlata lainkaan vettä. Laadukasta ja ekologista. Kompromissit ja suunnanmuutokset kuuluvat ihmissuhteisiin (ainakin legendan mukaan), eivät johdonmukaiseen brändin rakennukseen.

On hienoa, että kuka vain voi olla Bille Beino, kukkahattutäti Jakomäestä, kunnallispoliitikko Kytäjältä tai autonpimppaaja Ullanlinnasta. Kyse on enemmän asenteesta, kuin asuinpaikasta tai sosiaalisesta valuutasta. Oma tyylini kun rönsyilee jakkupuvusta rikkirevittyihin farkkuihin, jossa kangasta on ehkä juuri nimeksi, niin Beinon katu-uskottavat kuteet jäävät sille kultaiselle, helposti kuljettavalle keskitielle.

Mukavuus ja rentous ei ole koskaan pois muodista, vaatteissa pitää tuntua hyvältä elää. Toisin kuin esimerkiksi tällä hetkellä viileissä, mutta niin ahdistavissa korsettiyläosissa, joiden vieressä roikkuvat alennusrekissä taas ensikin vuonna käyttämättä jääneet Suomi on maailmanmestari -lippikset. Kaikki tietävät jo kuka on Bille Beino, mutta voisitko se olla myös sinä?

Huppari: Bille Beino / Koodilla: PIA20, saat 20% alennusta tästä hupparista 20.7 asti.
Nahkahame: Zara
Kengät: Puma
Korvakorut: SNÖ of Sweden

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä