Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lämmintä luksusta – 200€:n lahjakortin arvonta

30.01.2015 Ei kommentteja

Suomalaiset eivät pidä itsestään turhan kovaa meteliä. Oli kyse sitten urheilijoista tai brändeistä, niin omaa erinomaisuuttaan ei tuoda esiin. Tuntuu, että usein ne jotka huutavat koviten, ovat niitä, joilla ei siihen olisi syytä. Ja ne, jotka tekevät jotain oikein, tekevät sitä hiljaa.

Ehkä meidän pitäisi huudella enemmän toistemme puolesta. Kertoa menestystarinoita eteenpäin ja antaa hyvän kiertää. Eikä sortua siihen perisuomalaiseen syntiin, jota kateudeksikin kutsutaan.

Hyvänä esimerkkinä sellaisesta joka tekee jotain oikein – muttei liiemmälti kerro siitä – on suomalainen Balmuir. Tukholman NK:n myydyin huivimerkki, valikoimissa lukuisissa trendikkäissä tavarataloissa, Lontoossa Libertyllä, Venäjällä Tsumissa sekä yli 70 muussa maassa.

Balmuir on päässyt myös kuninkaallisin ympyröihin. Luksusmateriaalit ja suomalainen suunnittelu ovat edustettuina Ruotsin kuninkaanlinnassa ja Monacon Ruhtinasperheen jahdeilla. Seuraavaksi Balmuir suunnittelee Qatarin kuningasperheen makuuhuoneen tekstiilit. Toki sänkyyn tarvittavat lakanat ja torkkupeitot eivät ole ihan perusmallistosta. Kaikki pitää tehdä isompana, jotta melkein kolme metriä leveä sänky saadaan katettua kashmirin pehmeydellä ja parhaimmilla pellavilla. 

Alla näkyvissä kuvissa omassa kaulassa on *Balmuirin Highland Throw-kashmirtorkkupeitto, sillä huiveissa(kin), mitä isompi sen parempi. Isot muhkeat huivit ovat muutenkin monikäyttöisempiä kuin pienemmät ja laihemmat sisaruksensa. Ne toimivat sen ilmeisen takoituksen lisäksi esimerkiksi ponchona ja vilttinä. Mahtuupa alle joku toinenkin kashmirin lämpimään syleilyyn. Kuvissa päätä suojaa Chatel Beanie-pipo. Lämmintä luksusta kylmään talveen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

ARVONTA JA ALEKOODI

Sain arvottavakseni lukijoilleni yhden 200€:n lahjakortin Balmuirin verkkokauppaan . Voit osallistua kommentoimalla mitä juttuja haluaisit lukea tai laittamalla ruusuja ja risuja. Kirjoita kommenttikenttään oma (voimassa oleva) meiliosoitteesi. Voittaja arvotaan 15.2.2015 ja kontaktoin voittajan kommenttikenttään merkityn meiliosoitteen kautta.

Alekoodilla Muotikuiskaaja20 saat nyt Balmuirin verkkokaupasta 20% alennuksen kaikista tuotteista 15.3.2015 asti.

 

www.balmuir.com

*Huivi ja pipo saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä