Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä on menestys?

07.06.2016 6 kommenttia
Se merkitsee meistä jokaiselle eri asiaa. Menestyksestä puhutaan yleensä samassa yhteydessä kuin tavoitteiden saavuttamisesta. Mutta kuka määrittää ne tavoitteet, jolla menestystä mitataan ellei ihminen itse.

Jollain tapaa menestyksen mittarit ovat olleet aina tietynlaiset. Pitäisiko sanalle löytää muitakin kuin uraan, rahaan tai julkisuuteen liittyviä mittareita? Start up, platinalevy, liikevoitto, kultamitali… sanat, jotka useimmiten kuvaavat menestystä tuntuvat useimmille meistä kovin kaukaisilta ja kylmiltä.

Voisiko onnellisuus olla myös avain menestykseen? Voiko onneton ihminen edes olla menestyvä? Joillain mittareilla varmasti voi, mutta se kertoo aika paljon käyttämistämme mittareista.

Itselleni menestys on muutosta. Matkaa, joka etenee oikeaan suuntaan. Ja siitä matkasta kannattaa samalla yrittää nauttia. Sillä jos aina ajattelee, että sitten kun olen saavuttanut sen, sitten kun olen menestynyt, sitten kun koirani kakkii kultaharkkoja…. Uskon, että ihminen, joka kehittyy koko ajan kokee ehkä olevansa menestyneempi, kuin kerralla tavoitteensa saavuttanut. Tai sellainen jonka tavoitteet ovat utopistisia.

SIllä jos menestys on aina jossain saavuttamattomissa, niin silloinhan ei koskaan voi kokea olevansa onnellinen. Tai menestynyt.

 

IMG_1091-2

IMG_1067-2

IMG_1015-2

IMG_1071-2

IMG_1090-2

IMG_1029-2

Villatakki: Oui, T-paita: Alexander Wang, Housut: H&M x Balmain, Pipo: COS

Kommentit

Kommentoi
 1. Hanna

  Oi, miten ihana villatakki. Mistä tuota saa ostaa???

 2. JN75

  Kauniit kuvat ja neuletakki on must have ;)

  • Muotikuiskaaja

   Kiitos. Se on aivan ihana. Täydellinen ensi syksyyn…

 3. Mari

  Iloiset fotot, jotka saa hyvälle päälle. Kiitti hauskoista jutuista!

  • Muotikuiskaaja

   Hauska kuulla, kiva kun luet :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä