Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kylmässä kaikki säilyy paremmin

11.10.2018 Ei kommentteja
En pidä kylmästä ja pimeydestä. Olen melko varma siitä, että olen entisessä elämässäni asunut Italiassa tai jossain missä talvinen valoilmiö on muutakin kuin kolmen päivän Lux-Helsinki. Jossain, missä kadut eivät muutu autioiksi iltaseitsemän jälkeen tai missä korkokenkiä ei tarvitse haudata puoleksi vuodeksi nurkkaan häpeämään. Ankeaksikin tätä kaupunkia voisi joku pessimistisempi sanoa. Enkä tietenkään puhu itsestäni.
Sisäisen mielentilan lisäksi, on myös vaikeaa näyttää hyvältä ulospäin. Hiukset ovat koko ajan niin sähköiset, että Tesla kulkisi niiden voimalla helposti pari päivää (bisnesidea, Musk?). Ja nenäkin punoittaa ja valuu kuin Kaivarin deekulla parin Libispullon jälkeen. Kaiken lisäksi pitää tottua siihen, että tunto palautuu varpaisiin seuraavan kerran joskus huhtikuussa.

Kuu kiurusta kesään, valitusvirrestä puoli vuotta.

Mutta. Mitä jos sitä arvostaisikin sitä, että mikään ei periaatteessa ole huonosti. Jos luet tätä tekstiä, niin suurella todennäköisyydellä tietokoneesi tai kännykkäsi toimii. Tai vielä parempaa, olet elossa. Miten hienoa se on? Tai se, että kylmässä ja pimeässähän loppujen lopuksi kaikki säilyy paremmin. Oli kyse sitten säilykepunajuurista tai naisista.

Pipo: Sanni Momentos (My O My)
Takki: Gustav (Dots)
Huppari: Pia Hänninen
Leggarit: Katri Niskanen
Kengät: COS

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä