Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kuinka monet kengät ovat liian monet kengät?

27.01.2016 1 kommentti
Itse olen sitä mieltä, että naisella ei voi olla liikaa kenkiä. Ehkä Imelda Marcosin aviomies oli eri mieltä, mutta mitä siitä. Mietitään nyt miten Tuhkimonkin olisi käynyt ilman kenkiä?

Joku valopää on joskus sanonut, että nainen tarvitsee vain viidet kengät. Parit arkikengät talveen ja kesään, sekä juhlakengät. Kyseessä on pakko olla mies, sillä kukaan nainen ei lipsauttaisi edes skumppapäissään mitään noin älytöntä.

Tyttäreni esitti eilen hyvän kysymyksen: “Äiti miksi sulla on noin paljon kenkiä?” Mun mielestä kohta kuusivuotiaan pitää jo tietää jotain elämästä, joten kerroin, että rakastua voi monta kertaa elämässään. Varsinkin kenkiin. Onko se muka niin väärin, että omistaa kahdet täysin samanlaiset kengät vain siksi, että pelkää toisten niistä menevät huonoksi? Tai se, että ostaa kengät joilla ei pysty kävelemään edes yhtä korttelia, mutta istuessa ne näyttävät täydellisiltä.

Jos lähdetään ihan perusjaottelusta, niin kaikki ovat varmasti samaa mieltä, että ne kuuluisat arki ja juhlakengät kannattaa löytyä kaapista. No sitten on talvi ja kesä. Ja tietty kevät ja syksy. Entäs eri värit, tarvitseehan eri vaatteisiin olla eri värisiä kenkiä. Sitten on matalia ja korolla, sekä kaikki siltä väliltä, kuten kitten, wedge, nyöri, sling back, platform, stiletto… Kun nämä kaikki yhdistää ollaan jo ihan eri kymmenluvuilla.

Tyttären jatkokysymys olikin, että “jos kerran tarvitset noin monet, niin miksi mulla sitten on vain kuudet?”. Tytär alkaa olla liian fiksu äidilleen.

Oma johtopäätös otsikon kysymykseen onkin, että nainen tarvitsee juuri niin monet kengät kuin itse kokee tarvitsevansa. Oli se sitten viidet tai viidetkymmenet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Niin paljon kenkiä ja vain kaksi jalkaa.

IMG_20160127_194729_Fotor_Collage2-2

IMG_20160127_194729_Fotor_Collage-2

  1. Anssi-83

    Hyvä kirjoitus! Enpäs tiedä mikä minusa on, mutta minulle kelpaisi nainen joka on kenkäfriikki, olisi mukava katella niitä esim. netistä ja ostaa sitten, en kyllästyisi antamaan mielipidettä ja puolestani nainen saa pyhittää vaikka vaatehuoneen kengilleen! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä