Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Koruilla koreilua

20.10.2014 Ei kommentteja

Olen taas palannut herkkien ja yksinkertaisten korujen käyttäjäksi ja hylännyt samalla kylmästi isot statement korut. Ne ovat siirtyneet laatikoihin odottamaan uutta tulemistaan, joka on vääjäämättä vastassa taas parin vuoden päästä. Muoti kiertää ympyrää, sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Vaikka jotkut asiat, kuten otsaheiton, neonvärit ja olkatoppaukset mielellään jättäisikin kauas taakseen, niin ainakin valokuvien muodossa ne palaavat säännöllisesti vainoamaan.

Yksinkertaiset, elegantit korut kiinnittävät huomion, vaikkeivät hallitsekaan koko lookia. Itse tykkään myös ripustaa kaulaan useita ketjuja ja käyttää monia erilaisia sormuksia samaan aikaan. Ehkä luonteessa on pientä harakan vikaa. Yksi simppeleiden korujen suosikkimerkeistäni on Tanskalainen *Pernille Corydon. Mallistosta löytyy kohtuuhintaisia, mutta laadukkaita koruja jokapäiväiseen käyttöön. Pernillen suunnittelun inspiraationa ovat arkkitehtuuri ja esimerkiksi ranskalainen origamitaide. Materiaalit ovat sterling hopeaa sekä kullattua ja ruusukullattua sterling hopeaa. Mielenkiintoisia ovat myös mustat korut, jotka ovat oxydoitua, niin sanottua hapetettua hopeaa. 

Alla olevissa kuvissa on Pernille Corydonin uudesta mallistosta kaunis ruusukultainen lehtikoru ja siihen mätsäävä (ei kuitenkaan liian matchymatchy) sormus. Ruusukulta tuntuu jotenkin nyt todella ajankohtaiselta ja sopii monen ihon sävyyn jopa paremmin kuin perinteinen kulta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Farkut: Zara, Silkkinen T-Paita: Anine Bing, Korut: Pernille Corydon (*saatu blogin kautta)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä