Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Korkeat vastaan matalat

16.10.2015 Ei kommentteja
Olen koko aikuisen elämäni kipsutellut koroissa.

Useimmiten liian korkeissa, josta todisteena ovat kaksi mojovaa vaivaisenluuta. Sekä se, että varpaani ovat periaatteessa olleet turtana viimeiset kymmenen vuotta. Vastoin kaikkia järkisyitä (ja lääkärin suosituksia) en silti suostu luopumaan koroista. Sillä mikään ei tee naisellisempaa fiilistä kuin 12 sentin korot. Mikään ei myöskään aiheuta enempää jalkaterän ja nilkan virheasentoja, mutta niistä voi halutessaan lukea lisää lääkärilehdistä.

Olen kuitenkin viime vuosina alkanut hyväksymään jalkoihini myös matalia kenkiä. Nykyinen lenkkari- ja loaferimuoti suosii meitä kaikkia jalkavaivaisia ja sallii kaiken lisäksi myös mukavuuden – sekä raitiovaunun ja lasten perässä juoksemisen. Enkä nyt sano, etteivätkö korkokengät voisi olla mukavia, sillä niitäkin löytyy. Omasta kaapista tosin tällä hetkellä vielä aivan liian vähän. Joten jos jollain on vinkata mukavia korkeita kenkiä, niin vihjeitä otetaan vastaan tässä osoitteessa.

Tänä vuonna esiin ovat edellä mainittujen lisäksi astuneet myös alle viisisenttiset kitten heel-korkkarit. Ne ovat toki mahdollinen välimuoto kahden ääripään välillä, mutta omasta mielestäni se on vähän kuin ostaisi pitkiä upeita ruusuja ja leikkaisi ne lyhyiksi. What´s the point?

Mutta jos minut pakotettaisiin valitsemaan puoleni, ei tarvitsisi miettiä kovin kauaa. Pelaisin korkkareilla. Vaikka sitten varpaat turtana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kashmirtakki: Balmuir, Farkut: Gina Tricot, T-paita: H&M trend, Laukku: Celine, Kengät: Miu Miu, Vyö: Hermes, Huivi: Becksöndergaard

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä