Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kohtaamisia

23.04.2014 Ei kommentteja

Mikään ei saa minua pyörittelemään silmiäni enemmän kuin 23 vuotias, joka sanoo tuntevansa olonsa vanhaksi. Kohtaaminen sellaisen kanssa tosin sai minut tuntemaan oloni vanhaksi. 

Erään nuoremman tuttavani instagram kuvassa luki ROFL ja kun kommentoin siihen, että WTF (huom, vanha kunnon wtf), niin puhelimeni piippasi nopeammin kuin Snapchat kuva katoaa bittiavaruuteen. Viestissä kerrottiin, että kyseinen kirjainyhdistelmä tarkoittaa rolling on the floor laughing. Tämä minun sitten olisi pitänyt tietää, sillä kommenttiini vastattiin viestitse, etten nolaisi itseäni julkisesti enää yhtään enempää. Tähän voisi tietty kysyä, että kuka pyörii lattialla nauraen? Ja miten tässä muka kukaan pysyy enää mukana, kun pitää juosta, että pysyisi edes paikallaan?

Onneksi perheestä löytyy kuitenkin yksi, joka tulevaisuudessa pitää äidin maailman menossa mukana. Ja joku, jonka rakkaus laukkuja kohtaan on jo syventynyt melkein samalle hulluuden tasolle kuin allekirjoittaneella. Alla olevassa kuvassa kaksi neljävuotiasta tutkii Mulberryn Alexaa samalla innolla kuin Barbin pinkkiä skootteria.

Ja TBH yksi kolmekymmentäseitsemänvuotias yrittää pukeutua kuin kaksikymmentäkolmevuotias.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Isabella, Siiri ja ihmeellinen maailma.

Eikö neljäkymmentä olekin uusi kaksikymmentä?

Paita: Custommade, Farkut: Zara, Kengät: Toms, Laukku: Mulberry Alexa, Hattu: Zara miesten osasto

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä