Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Naisille, jotka käyttävät pinkkiä

18.06.2016 Ei kommentteja
En ole aikuisiällä juurikaan välittänyt pinkistä. Tai vaaleanpunaisesta, aniliinistä, persikasta, roosasta... Mistään väristä, jonka voi jotenkin lukea kategoriaan "prinsessamekot".

Kyseinen väri on jotenkin aina ollut liian tyttömäinen, liian pubiruusumainen, liian kaukana omasta estetiikasta.

Ja kun sitten tyttäreni kasvoi tarpeeksi isoksi välittääkseen vaatteista, päätin että en osta hänellekään pinkkejä vaatteita. Harhakuvitelmissani luulin, että auktoriteettini riittäisi perustelemaan värin puuttumisen hänen vaatekaapistaan.

Ei riittänyt. Vaikka yritin juonia ja ostin kauniita mekkoja kaikissa muissa väreissä, niin hyvin pian huomasin, että suunnitelmani ei toimi. Pelkäämäni “Miksi kaikilla muilla tytöillä on pinkkejä mekkoja” -kysymys tuli esiin. Perustelut eivät auttaneet ja ennen kuin huomasinkaan maksoin Zaran kassalla pinkkiä rimpsumekkoa. Kun se oli ollut päällä kaksi viikkoa putkeen, tiedustelin voisiko päiväkotiin kenties välillä laittaa vaikka nämä mageet mustat pillifarkut. Jokainen voi varmasti arvata vastauksen.

Ja kuinkas kävikään. Vedin vihdoin päälleni pinkin mekon ja kuulin kainalostani “äiti, nyt sä näytät nätiltä”. Pitäisiköhän sitä vaihtaa suunnitelmaa.

IMG_1775-2

IMG_1811-2

IMG_1793-2

IMG_1777-2

IMG_1807-2

IMG_1796-2

Mekko: S.Oliver, Pupusormus: Syster P

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä