Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kevyttä itseilmaisua

03.03.2018 1 kommentti

Pidän näyttävästä tyylistä. Koroista, jotka ovat niin korkeat, että ne on tarkoitettu periaatteessa vain istumista varten. Hyvinleikatuista kotelomekoista, joiden kanssa on hieman hankalaa edes kumartua. Kirkkaista väreistä ja erikoisista kuoseista.

Päähäni on pinttynyt ajatus, että saan tehtyä helpommin hyvän ensivaikutelman vaatteillani, kuin persoonallani. Olen toki helvetin hauska kun paremmin tutustuu, mutta vaatteeni ovat usein sitä heti ensinäkemältä. Toinen puoleni (tai yksi niistä) taas rakastaa minimalismia. Yksinkertaista, selkeää ja vaivatonta pukeutumista. Siinä on itse asiassa jotain kovin voimakasta. Jotain, minkä taakse ei voi piiloutua.

Pukeutumisen avulla voi tuoda esiin eri puoliaan. Toki parempiakin tapoja on, mutta kevyimmillään itseään voi ilmaista sen avulla mitä pukee päälleen. Tai mitä jättää pukematta. Aion jatkossakin piiloutua kultaisten kenkien ja glitteripaidan taakse, ja ehkä heti seuraavassa hetkessä vain antaa itseni näkyä.

Kaikista maagisimpia ovat vaatteet, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat siltä. Vaatteet, jotka huokuvat rentoutta ja itsevarmuutta, omaa itseään. Olivat ne sitten minimalistisia tai totaalisen maksimaalisia.

Gollegeasu: Katri Niskanen
Kengät: Fendi
Laukku: Givenchy
Aurinkolasit: Carrera

Katso myös ajatuksia iän mukaan pukeutumisesta tästä.

 

TallennaTallenna

  1. Riitta

    Huikea kokonaisuus! Fiilaan etenkin urheilusukkien ja kultakimallekenkien yhdistelmää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä