Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kesän viimeiset festariviikonloput

09.08.2018 2 kommenttia

Kesän viimeiset, ja omalta kohdaltani myös ensimmäiset festariviikonloput ovat edessäpäin. Kävisin kyllä useammissakin, mutta liika mukavuudenhalu pakottaa valitsemaan vain ne tapahtumat, jotka ovat lähellä kotia.

Nuorena kävin kokeilemassa parit festarit, joissa käytiin puskassa kyykkypissalla, vietettiin yöt kosteassa teltassa ja suihkun virkaa toimitti babywipes. Ruokavalio koostui makkarasta, irtokarkeista ja Blue Curacaosta ja tärkeimmät vaatteet olivat sadetakki. Levishuivi ja lenkkarit. Näillä kilometreillä ei enää moiseen taivu, mutta onneksi kaupunkifestareilta pääsee yöksi kotiin.

Ja mikä hauskinta niihin voi pukeutua ihan miten huvittaa. Varsinkin ensi viikonloppuna alkavassa Flowssa yksi suurimmista kiinnostuksen kohteista on nauttia ihmisten tyyleistä. Sieltä jos jostain, löytyy extravaganzaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut. Nimittäin lenkkarit ovat edelleen jalassa ja vyölaukku lantiolla, jotta kädet ovat vapaina sitä tärkeintä varten.

Höyhentoppi: Anni Ruuth
Housut: Oui
Lenkkarit: Converse
Laukku: Balmuir

Kuvat: Minna Barbunakis

  1. Merja

    Laulujoutsen!

    • Muotikuiskaaja

      Toppi on itse asiassa tehty teollisuuden ylijäämähöyhenistä, joten juurikin niin ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä