Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Keep smiling

20.06.2018 2 kommenttia
Joku joskus sanoi, että vaikutan ensinäkemältä jotenkin kovalta. En tiedä johtuisiko se siitä, etten hymyile silloin kun ei hymyilytä. Tai siitä, että tapanani on nähdä myös asioiden pimeät puolet. Ne uhat ja vaarat, joita leijuu ilmassa, kuin juhannuksena ukkospilviä. Lasini on puolillaan.
Ja vaikkei tämän edellisen perusteella ehkä uskoisi, niin minulla ei ole mitään hymyilemistä tai varsinkaan iloitsemista vastaan, useimmiten jopa pidän siitä. Mutta huomaan, että joskus kaiken tämän elämän keskellä hymy tuppaa jäämään puolitiehen ja vaikka yritys on hyvä, niin lopputuloksena on eräänlainen irvistys.

Tähän havaintoon heränneenä päätin yrittää hymyillä enemmän. Ainakin tämän viikon loppuun asti. Hymyillä niin, että poskiin sattuu vaikka vi-harmittaisikin. Aion yrittää olla positiivinen ja hyväksyä sen, että asioilla ei ole tapana tapahtua juuri niin kuin haluaisin. Eli rakas työkaverini, kun näet vessassa glitteriä ja konfetteja, niin se olen minä joka kävin pöntöllä asioillani.

Hymyillä, vaikka se aiheuttaakin juonteita silmäkulmiin. Hymyillä, vaikka viiden euron (!) soijavaniljalatteen lisätty kiehuva maito polttaa kitalakeni taas rakoille. Hymyillä, vaikka muka asiantuntijana, olen häntäpäässä työpaikan MM-kisaveikkauksessa. Hymyillä vielä nukkumaan mennessänikin kun lasken lampaiden sijasta exceliä, jonka kaavan sain taas sotkettua pahempaan solmuun kuin Kardashianien ihmissuhteet.

Hymyilen ehkä vielä seuraavallakin viikolla, vaikkei kukaan pakotakaan. Hymyilen, sillä se on paras tapa tuulettaa hampaita. Kuka on mukana?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pantterikimono ja housut: Neo Noir (Dots)

Toppi: Rosemunde (Dots)

Kengät: Balenciaga

Kuvat: Minna Barbunakis

  1. Merja

    Tukka hyvin, kaikki hyvin. Tosi hyvä leikkaus.

    • Muotikuiskaaja

      Kiitos, pää tuntuu oudon kevyeltä ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä