Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kännyköitä ja kultapöksyjä

12.01.2018 Ei kommentteja

Noin vuosi sitten “ystäväni” tiputti puhelimensa betonilattialle. Pahinta ei ollut se, että puhelin hajosi vaan se, että ystäväni oli juuri lähdössä reissuun Pohjois-Italiaan. Puhelimen olisi saanut korjattua yrityksen nimiin, mutta valinta sen välillä lähteäkö reissuun kokonaan ilman luuria, vai ostaako omilla rahoilla uusi, ei ollut se helpoin mahdollinen. Vaikka se ehkä siltä saattaa kuulostaakin. Toki hän olisi pärjännyt lomalla ilman meilejä ja tekstiviestejä. Itse asiassa pärjännyt paremmin kuin hyvin, ilman keskeytyksiä ja arjen välähdyksiä.

Puntaroin vaihtoehtoja. Tai siis hän puntaroi. Toisaalta loma ilman kännykkää olisi kerrankin lomaa. Ja kun tarkoituksena oli lähinnä maata altaalla ja lukea kirjoja, niin kännykän kotiin jättämisestä ei olisi aiheutunut mitään harmia. Toisaalta voisiko sitä olla kokonaisen viikon dokumentoimatta uusista bikineistä, huurteisesta valkkaripullosta tai laskevasta auringosta. Voisiko olla kertomatta kaikille muille miten täydelliseltä näyttää turkoosiin veteen kastetut varpaat?

Ei voi. Valinta meni juuri niin, kuin moni olisi ehkä osannut arvata. Uskon (ja toivon), että ensi kerralla valinta olisi toinen. Valinta olisi nauttia lomasta ilman filttereitä ja “tilannekuvia”, joita varten kukaan ei liiku, ennen kuin tilanne on tallennettu. Kukaan ei syö, ennenkuin ruokakuvat on otettu. Eikä varsinkaan kukaan katso suoraan kameraan, sillä tilanne on aito. Sillä jos menet lomalle, muttet dokumentoi sitä, niin olitko oikeastaan edes lomalla?

Tai jos sinulla on päheät kultaiset nahkahousut, muttet kuvaa niitä, olitko oikeastaan alasti?

Nahkahousut, toppi ja jakku: Dante6 (Dots)
Laukku: Gucci
Kengät: Pura Lopez
Huivi: Balmuir
Kaulakoru: Lovia

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä