Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jumittamisen ihanuudesta

07.07.2017 2 kommenttia

Pidän itseäni kovinkin vaihtelunhaluisena, mutta miksi sitten jään aina jumittamaan tiettyihin asioihin aivan liian pitkäksi aikaa.

Hyvä esimerkki on se, että jään koukkuun aina yhteen sarjaan kerrallaan. En ole niiden suhteen sekakäyttäjä, vaan uusi kausi on katsottava heti, ellei jopa nopeammin. Viimeksi koukutuin House of Cardsin uusimpaan. Viikon jokaisena iltana kuiskasin itselleni, että tämän täytyy loppua. Ja siirryin sujuvasti suoraan seuraavaan jaksoon. Ihan kuin Kevin Spacey mystisesti katoaisi Netflixistä seuraavana päivänä.

Jään myös jumittamaan moniin muihin asioihin. Kuten Sea Salt -suklaaseen, jota olen nyt nauttinut iltaisin (useimmiten jonkun koukuttavan sarjan parissa) puoli levyllistä joka ilta. Joka ikinen ilta. Puoli levyllistä, ei enempää, eikä vähempää. Stockan kassaneiti katsoi taas perääni hieman liian pitkään, kun hain kahdeksan levyä kamaa kotiin. Sillä herranen aika jos jonain iltana suklaakätköni olisikin tyhjä.

Vaatehuoneestani löytyy tyttäreni laskujen mukaan noin 60-70 paria kenkiä. Ja kyllä, käytän niistä ehkä neljää paria. Koska mukavuus ja helppous. Muita ihailen iltaisin ennen nukkumaan menoa. Joku voisi kysyä kuka yleensäkään tarvitsee niin paljon kenkiä. Mutta onneksi kukaan ei kysy.

Esimerkkejä löytyisi varmasti niin paljon kun jaksaa kaivella. Isommistakin asioista. Sillä jotain niin ihanan turvallista on jumittamisessa. Siinä kun ei tarvitse aina tehdä päätöksiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tänään etsin uuden sarjan, jonka parissa on hyvä aloittaa kesäloma. Katson sen tietenkin taas kerralla ja syön samaa suklaata. Mutta ehkä heti huomenna laitan eri korkokengät jalkaan. Mikään ei nimittäin muutu jos mikään ei muutu.

Hame: Iro

Takki: Twinset Simona Barbieri

Kengät: Stella McCartney

Laukku: Gucci

Kaulakorut: Efva Attling

Kello: Daniel Wellington

Valokuvat: Minna Barbunakis

 

 

TallennaTallenna

  1. M

    Moikka Pia :)
    Sinulla on kyllä viehättävä tyyli!
    Kysyisin tämän postauksen kengistä (https://www.elle.fi/muotikuiskaaja/pukeudu/oikeilla-raiteilla/), oletko tyytyväinen, vastaako koko ja venykö paljon käytössä? Mulla on aikomus tilata. Kiitos, jos ehdit vastata :)

  2. Muotikuiskaaja

    Kiitos ;) Olen ollut niihin tosi tyytyväinen, eikä ole venyneet käytössä. Tos ihyvät kävellä. Koko vastaa oikeaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä