Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uudelleensyntynyt italialainen

30.06.2016 2 kommenttia
Olen aina rakastanut Italiaa. Tuntuu, että olen ehkä edellisessä elämässäni asunut siellä, sillä jotain kovin tuttua maassa ja sen ihmisissä on.

Kun Italiassa astuu ovesta ulos tuntuu että nautinnollisuus suorastaan iskee vasten kasvoja. Elämä jotenkin hidastuu, värit näyttävät kirkkaammilta ja ilma tuoksuu tuoreille yrteille. Päivät ovat raukeita ja pitkiä, ulkona syödään yöhön asti.

Ja se ruoka. Yksinkertainen, hyviin raaka-aineisiin perustuva keittiö herättää makuhermot. Ruoka, jota ei saa mistään muualta. Ehkä se johtuu osin siitä, että Italiassa ruoka ei ole vain ruokaa. Se on paljon enemmän. Ruokailu on tapahtuma, tilaisuus viettää aikaa yhdessä. Sukupolvet kokoontuvat yhteen, kaikki ovat samanarvoisia.

Ja ne ihmiset, kauniit paksuhiuksiset naiset, jotka ajavat Vespaa stiletoillaan. Ne joita salaa hieman kadehtii. Nonnat, jotka pitävät miesväen kurissa. Ne, joiden padoissa porisee ruokamaailman suurimmat salaisuudet. Kauniisti puetut lapset, joilla ei ole nukkumaanmenoaikoja. Ja ne miehet, joita on erittäin kiva katsella viinilasillisen äärellä. Tyylikkäät ja karismaattiset, jotka huomioivat muita.

Ja se jalkapallo. Elämää suurempi intohimo. Jännitysnäytelmä, jota taitavinkaan ei osaisi käsikirjoittaa. Näytelmä, jossa on sankareita ja pettureita. Ja mikä hauskinta, pelaaja voi vaihtaa roolia ihaillusta vihatuksi ja toisinpäin yhdessä sekunnissa.

Ja se valo. Se joka saa kaiken näyttämään kauniimmalta.

Tiedän, että romantisoin Italiaa, mutta turha esittää vastaväitteitä. Olen mennyttä naista. Ja niin on jo tytärkin, joka matkan jälkeen itki Helsinki-Vantaan lentokentällä paluuta harmaaseen sateeseen.

IMG_1934-3

IMG_1893-2

IMG_1922-2

IMG_1929-2

IMG_1948-2

IMG_1940-2
IMG_1890-2

Mekko: Cecilie Copenhagen, Kengät: Tamaris, Sormukset: Kalevala koru ja kirppis

  1. Caitlyn

    Kauniit, tunnelmaltaan ihanat kuvat! Samaa mieltä Italiasta, niiiiin ihana maa!

    • Muotikuiskaaja

      Kiitti ;) se on mun ykköslomakohde.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä