Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hirveät hiekkarannat

13.07.2016 Ei kommentteja
En voi sietää hiekkaisia rantoja. Uskallan myös väittää etten ole ainoa. Hiekkarannalle meneminen on vähän sama asia kuin prinsessakakun syöminen. Ajatus houkuttaa, mutta viiden minuutin jälkeen jo kaduttaa.

Monet väittävät, että rannalla on ihana lukea kirjoja. Ihana? Jos luet kirjaa selällään tarkoittaa se outoja rusketusrajoja, silmien siristelyä ja puutuneitä käsivarsia. Mahallaan lukiessa taas lopputuloksena on niskajumi ja kipeät kyynerpäät. Entäpä aurinkorasvan levittäminen. Hiekanjyvillä vartalonkuoriminen kun ei valitettavasti aja samaa asiaa kuin kuorintavoide.

Rannallehan pitää tietty ottaa eväät, jotka vartin päästä ovat joko täynnä kärpäsiä, lokinsitä tai hiekkaa. Mikään edellämainituista ei sovi prosciuttoleivän väliin.

Ja kun rannalta lopulta pääsee pois, löytää hiekanjyviä sieltä minne aurinko ei paista. Eikä sekään ole hyvä idea. Nautin siis auringosta tästä lähtien joko altaalla (jos sellainen mahdollisuus suodaan), pehmeillä nurmikoilla tai kovilla kallioilla.

Life´s a beach.

IMG_1710-2

Mainos alkaa
Mainos päättyy

IMG_1753-2

IMG_1718-2

IMG_1748-2

IMG_1758-2

Paita: Garcia Jeans, Housut: Isabel Marant for H&M, Kengät: Lumi, Laukku: Valentino, Kaulakoru: Rebecca

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä