Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

In a year 2016

31.12.2015 Ei kommentteja
Katsoin kristallipallooni - jota skumppalasiksikin kutsutaan - ja näin mikä ensi vuonna on pinnalla ja mikä kuplii pinnan alla.

Lehtikaali, levät ja smoothiebowl pysyvät ensi vuonnakin kaikkien itseään kunnioittavien hipsterien ruokalistoilla. Uutuutena erilaiset hyönteiset siirtyvät luonnosta uskaliaimpien lautasille. Hyönteistuotanto on jo kovassa vauhdissa jenkeissä ja EU sallii sen myös piakkoin. Leipä ja kuidut tekevät vahvan paluu, sillä ihmiset alkavat kyllästyä ummetuslääkkeisiin.

Sokeria pidetään ensi vuonnakin syntisempänä kuin syrjähyppyjä. Ketsuppi vaihdetaan srirachaan ja salaatti pak choihin. Kookosvesi on niin last year, uutena juomana take-away mukiin kaadetaan trendikästä kombuchaa (käytännössä fermentoitua vihreää teetä ja hiivaa).

Muodin maailmassa trendeiksi nousevat tekoturkikset, alusvaatteet päällysvaatteina ja viktoriaaniset mekot. Hapsut, 70-luku ja mokka jatkavat relevantteina vielä ensi vuonnakin. Niiden kauneus tai kauheus on toki katsojan silmissä. Romanttisuus siirtyy makuuhuoneista vaatteisiin, pitsien ja hempeiden värien muodossa.

Kardashianit hallitsevat somea ensi vuonnakin, mikä osaltaan jo kertoo mistä plastiikkakirurgit tekevät rahansa 2016. Instagram-kuvat tulevat entistä ammattimaisemmiksi ja jos kotoa ei löydy instaram-aviomiestä, niin uusi ammattikunta Instagrafaajat (Instagram-valokuvaajat) rientävät apuun täydellisten valojen ja filttereiden kanssa.

Yksilöllisyys, joka tosin näyttäytyy täysin samanlaisena kaikilla, nousee taas kaikkien huulille. Teknologia liikuttaa meitä entistä enemmän ja treenipiireissä vahva on uusi musta. Omaa terveyttä seurataan kaikilla mahdollisilla mittareilla ja sylkinäytteitä jaetaankin enemmän kuin kesäfestareilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nyt on pakko lopettaa, sillä skumppalasin pohja näkyy jo, eikä enää ole mistä ennustaa. Jotain pitää jättää salaisuudeksikin. Ensi vuonna tähän samaan aikaan voi sitten katsoa kertoivatko kuplat totuuden.

IMG_8846-2

IMG_8878-2

IMG_8889-2

IMG_8902-2

IMG_8893-2

IMG_8872-2

IMG_8865-2

IMG_8900-2

Tekoturkistakki: Garcia Jeans, Nahkahousut: Balmain x H&M, Kengät: Acne, Neule: Laurel, Laukku: Chanel

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä