Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ihana antaa, ihana saada

14.12.2014 Ei kommentteja

Lahjoja on ihana antaa, mutta myös ihana saada (ja ostamalla itselleen joululahjan, saa molemmat). Monet valehtelevat silmät päästään, ettei lahjojen saamisella ole mitään merkitystä, vaan tärkeintä on antaminen. Suurin osa sanoo niin, koska niin vain kuuluu sanoa. Kuka muka ei pitäisi lahjoista? Itse ainakin olen sitä mieltä, että jos joku on osannut ostaa minulle ihan näköiseni lahjan (oli se sitten mitä vain), arvostan elettä ja lahjaa todella paljon. Tosin omalta osaltani asiaan vaikuttaa sekin, että olen vasta vaivoin pääsemässä yli lapsuuden traumoista, jolloin sain aina yhden lahjan kahden hinnalla. Syntymäpäiväni ja joulu kun ovat viikon sisällä toisistaan.

Traumaan toi helpotusta hieman etuajassa saapunut syntymäpäiväpaketti. Sieltä kuoriutui tämä kuvissa näkyvä ihana Marita Huurinaisen WILD -turkiskaulus, joka on todella monikäyttöinen ja sopii sekä takkien, bilepukeutumisen, että neuleiden pariksi. Klassinen kaulus lämmittää kipeitä hartioita ja kaiken lisäksi näyttää kauniilta. Se tuo asuihin tiettyä zsa zsa zsuuta. Vähän kuin Chanelin jakkupuku – aina muodissa. 

WILD turkikset ovat tehty luonnonvaraisesti eläneiden eläimien turkeista. Ne on metsästetty luonnon ekosysteemin tasapainon ja eri eläinkantojen turvaamiseksi. Eli eläimet metsästettäisiin joka tapauksessa, ja jos turkiksia ei käytettäisi hyödyksi, joutuisivat ne kaatopaikalle. Turkiksissa roikkuukin Wild Finnish Fur -lappu, joka kertoo että turkeissa käytetyt eläimet eivät ole eläneet elämäänsä vain muotia varten. Mainio lahjavinkki sille, joka haluaa ilahduttaa sekä itseään, että jotakuta tärkeää.

Vink vink pukki, saman sävyinen pipo uupuu kaapista. Pysäytä porot hetkeksi Galleria Esplanadiin. Olen ollut kiltti tyttö.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki: Sandro, Kengät: Isabel Marant, Housut ja neule: Zara

WILD by Marita Huurinainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä