Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hyvät kengät vievät hyviin paikkoihin – Terhi Pölkki

15.05.2018 2 kommenttia
Olen aiemminkin kirjoittanut suomalaisista inspiroivista yrittäjänaisista. Heistä, jotka uskaltavat lähteä unelmiensa perään ja puhumisen sijaan tekevät asioita. Heistä, jotka ovat unelma-ammatissaan, vaikka se tarkoittaakin töitä ympäri vuorokauden. Yksi heistä on Terhi Pölkki.
Vuonna 2011 perustettu kenkämerkki Terhi Pölkki on suunnittelijansa näköinen. Terhi haaveili jo 12-vuotiaana muotisuunnittelijan urasta ja opiskelikin pukuompelijaksi. Kohtalo vei kuitenkin töihin kenkätehtaalle, joka jätti jälkensä naisen urahaaveisiin. Opinnot jatkuivat kenkien parissa ensin Wetterhoffilla ja sitten Englannissa, London College

of Fashionissa. Koulun jälkeen Terhi suunnitteli kenkiä mm. Topshopille, Urban Outfittersille sekä Asokselle, jotka valmistavat kenkänsä lähinnä halpatuotantomaissa. Ekologisuus ja kestävä kehitys tulivatkin Terhille entistä tärkeämmiksi seikoiksi oman brändin osilta. Nykyisin Pölkin kengät valmistetaan portugalilaisessa perheyrityksessä ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen.
Terhi Pölkin kengissä yhdistyy skandinaavinen minimalismi, naisellisuus ja käytännöllisyys. Lisäisin listaan vielä mukavuuden, sillä ainakin itselleni sillä on paljonkin väliä. Tärkeintä Terhin prosessissa on suunnittelu, joka yhdistyy kestäviin ja korkealaatuisiin materiaaleihin. Kaikilla kengillä on myös omat nimensä, joihin Terhi saa inspiraation läheisistään, ystävistään ja hänelle tärkeistä paikoista. Kuvissa näkyvät kengät ovat nimeltään Babouche. Kenkiä voi käyttää myös sandaalityylisesti kantapäät “linttaan” astuttuina. Tyylikkyys ja mukavuus voivat siis sittenkin löytyä yhdestä ja samasta paketista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nahkatakki: Selected Femme

Mekko: Andiata

Kengät: Terhi Pölkki, LIIKE tai nettikauppa

Kuvat: Minna Barbunakis

Katso myös kuusi pakkausvinkkiä matkoille tästä.

 

TallennaTallenna

  1. Terhi R

    Hei, mikä on tuo mahtava kaulakoru kuvassa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä