Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hygge

07.02.2017 Ei kommentteja
Tanskalaisten Hygge on vallannut puoli Eurooppaa. Täytyy vain ihailla miten hienosti on osattu brändätä itsestäänselvyys - hyvän olon tuottaminen itselleen ja muille.

Aiheesta on myyty viime aikoina enemmän kirjoja kuin Donald Trumpista tehty meemejä. Maailman mediat hehkuttavat maailman onnellisinta kansaa ja taas iskee perisuomalainen kateus.

Kyllähän täällä meilläkin on paljon puhuttu downshiftaamisesta ja mielenhallinnasta, mutta tällä hetkellä tanskalaiset omistavat kiireettömyyden ja rentouden. Villasukat ja oloasut. Kynttilänvalon ja yhteiset illalliset. Tanskalaisten Hygge on hienovaraista: punaviini, kashmirviltti ja jazz-musiikki. Ehkä suomalainen Hygge olisi enemmän lauantai-sauna, melodinen hevi ja keskiolut. Ehkä jopa vielä aidompaa, sillä kuka muka oikeasti pitää jazzista?

Kyllähän ajatus on kerrassaan upea. Mitä jos kaiken voisi tehdä hieman hitaammin, hieman vähemmin ja hieman pehmeämmin? Luultavasti se ei tekisi pahaa meille kenellekään.

Hyggen innoittamana löysin ihanan kaupunkikelpoisen oloasun kotimaiselta Andiatalta. Joskus on ihana lähteä liikenteeseen niin mukavissa vaatteissa, että melkein luulee olevansa alasti kun missään ei kiristä tai purista. Varsinkin matkustamiseen ihan ehdoton yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Kerrassaan hyggeä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Oloasu: Andiata

Lenkkarit: Zara

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä