Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Harmaan sävyjä

25.10.2014 Ei kommentteja

Huomasin, että melkein kaikissa edellisissä postauksissani päälläni on vain mustaa ja valkoista. Ajattelin repäistä ja käyttää pitkästä aikaa väriä. En kuitenkaan pystynyt täysin poistumaan mukavuusalueeltani, mutta väri se on harmaakin? Ja se sopii tällä hetkellä ympäröivään maisemaan paremmin kuin hyvin.

Oma väripalettini tuntuu muuttuvan vuodenaikojen mukaan. Keväällä kun luonto ja ihmiset alkavat heräilemään talviuniltaan, tuntuu ihanalta kaivaa kaapista esiin kevyemmät ja hieman värikkäämmät vaatteet. Kesällä silmille hyökkäävät kirkkaat värit, jotka toistuvat ympäristössä joka puolella.

Syksyllä kun puissa on kirjavat lehdet, tuntuvat ruskea ja sininen ja toimivan parhaiten. Nyt kun talvi tekee tuloaan ja värit ovat kadonneet luonnosta, katoavat ne myös vaatekaapistani. Musta ja valkoinen sekä harmaan eri sävyt valtaavat tilaa itselleen. Vaikkeivät ne koskaan sieltä mihinkään poistukaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Kashmirneule: Zara, Housut: H&M Trend, Kengät: YSL, Pipo: Samu-Jussi Koski, Kaulaliina: COS, Korvakoru: Efva Attling

Kuvissa oleva kashmirneule tuntuu siltä kuin joku halaisi koko ajan. Materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, mutta silti lämmintä. Suosittelen kurkkaamaan Zaran kashmirvalikoiman, joka on erittäin kohtuuhintainen materiaalin laatuun nähden. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä