Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hame on uusi housu

29.10.2014 Ei kommentteja

Olen aina ollut housutyttö. Monestakin syystä. Teininä ei kannattanut käyttää hameita, ellei halunnut löytää päätään syvältä Pohjois-Helsinkiläisen yläasteen vessanpöntöstä. Levis 501:set valtasivat kaapit ja jokaisella itseään kunnioittavalla teinillä oli ainakin numeroa liian pienet farkut jalassaan. Lukioaikana kävin läpi hiphop vaihetta, kuten niin monet muutkin. Ne kuvat on haudattu syvälle varaston uumeniin, mutta muistikuvat polttavat vieläkin verkkokalvoja. Neljä numeroa liian isot verkkarit eivät tee kenestäkään hopparia, mutta Ali G:n näköisen tapauksen kylläkin. 

Tuntuu, että koko aikuisikäni olen mieltynyt kaksilahkeisiin. Niin ja niihin housuihin. Vasta parin viime vuoden aikana suhtautumiseni hameisiin on alkanut pehmenemään.

Aloitin minihameista. Mutta koska en voi sietää sukkahousuja, on minihameiden käyttö talvisin hieman kyseenalaista. Seuraavaksi hyppäsin toiseen ääripäähän ja maksien helmat pyyhkivät pölyjä Helsingin kaduilta. Ja nyt ensimmäistä kertaa elämässäni päälläni on midimittainen hame. Ja vielä vekkiversio. Olen niin kaukana omalta mukavuusalueeltani, etten tiedä löydänkö sinne enää koskaan takaisin. Värinä on sentään musta, etten katoa ihan kokonaan. 

Kuten voitte edellä olevasta arvata, niin pääni on nyt totaalisesti sekoittanut uusi villitys pukea housujen päälle hame. Siitä aiheesta seuraavaksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Neule ja vekkihame: COS, Kengät: The Other Stories, Laukku: Givenchy

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä