Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä Googlattiin vuonna 2016

21.12.2016 1 kommentti
Google antaa mielenkiintoista infoa ihmiskunnasta ja siitä mikä meitä kaikkia askarruttaa. Jollain tapaa tulokset vuoden 2016 hauista naurattavat, mutta myös huolestuttavat.

Vaalien tuloksen olisi voinut arvata siitä, että Jenkeissä Donald Trumpia googlattiin reippaasti enemmän kuin Hillarya. Sekä siitä, että Herra Trumpin selfiekuvia haettiin melkein yhtä paljon kuin kyseisen taiteenlajin kuningatarta Kim Kardashiania. Toki suurin osa Herra Presidentin kuvista meni ns. komediatarkoitukseen, mutta silti.

Kovin toivekkaina ovat Amerikkalaiset hakeneet Taco-dieettiä, joka nousee ruokavaliohaussa toiselle sijalle. Haha, dream on. Entä miten ihmeessä googlatuimmissa lauluissa nousee Purple Rain? Ovatko keski-ikäiset vihdoin löytäneet Googlen?

Jotain meistä suomalaisista kertoo se, että Norppaliveä haettiin yhteiskunnallisessa kategoriassa eniten. Enemmän kuin Brexitiä tai Kansalaisloitetta. Enkä siis näe, että se olisi millään tavalla huono asia. Päinvastoin. Joskus on hyvä laittaa aivot narikkaan ja vain toivoa näkevänsä vilaus norpasta.

Nuorisoa Suomessa taas kiinnostaa miten tehdään fritsu ja miten opitaan räppäämään. Siinähän sitä on ohjenuoraa elämään.

Kuinka-kategoriassa eniten haettiin kysymysta vastaukseen “kuinka kauan maksetaan elatusmaksua?”. Ja heti neljäntenä kysyttiin “Kuinka aloittaa suhde”. Taitaa olla tulossa iso piikki avioero-, että pariutumistilastoihin. Toisaalta jos pitää kysyä suhteen aloittamisesta Googlelta, ei ehkä ole kovin vahvoilla parinhakumarkkinoilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ruokatottumuksiin liittyen hakutieto on jollain tapaa kovin ristiriitaista. Kalorihauissa McDonalds pitää pintansa ykkösenä ja lähelle sitä pääsee lasillinen viiniä. Toisaalta lihankorvikkeita hakevien suuri määrä kertoo, että myös terveellisempää ja ekologisempaa vaihtoehtoa etsitään.

Eikä se yllätä, että Pokemon Go on maailman käytetyin hakusana. Se taas yllättää, että viiden googlatuimman muotisuunnittelijan joukossa oli Kendall & Kylie sekä Mary-Kate ja Ashley Olson, mikä taas kertoo, että tyylitajumme ei ole menossa ainakaan parempaan suuntaan.

En tietenkään myönnä, että omasta hakuhistoriastani löytyisi mitään edellämainituista. Itse haen vain hiukkaskiihdyttimen toimintamalleja sekä Sokrateen sitaatteja.

img_6914-2

img_6905-2

img_6912-2

img_6917-2

img_6918-2

img_6907-2

Paita: COS

Nahkahousut: Acne

Kengät: Chloe 

Laukku: Celine

Aurinkolasit: Dita

  1. 2016

    Ihmettelit, miksi Purple Rainia on googlettu: Prince kuoli tänä vuonna.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä