Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Goldiepants and the three fashion gurus

30.10.2015 Ei kommentteja

Olipa kerran muodista kiinnostunut tyttö. Hän käveli kaupunkiin ja näki siellä hienon putiikin. Varovasti hän kokeili oven kahvaa. Ovi ei ollut lukossa ja hän astui sisään.

Sisällä hän näki kolme täydellista vaatekappaletta. Ensimmäisenä rekissä roikkui Samujin kermanvärinen neule. Hän meni pukuhuoneeseen, kokeili neuletta päälleen ja sanoi, että “tämä on aivan liian iso”. Seuraavaksi hän kokeili Acnen mustaa nahkatakkia ja sanoi, että “tämä on vähän liian painava”. Lopuksi hän veti päälleen Isabel Marantin kultaiset housut ja sanoi, että “nämä ovat ihan täydelliset”.

Samaan aikaan putiikkiin astui kolme muotigurua, joista vanhin sanoi, että joku on kokeillut minun lampaannahkaista klassikkotakkiani. Toinen sanoi, että joku on kokeillut minun Samujin kashmirneulettani. Kolmas sanoi, että minun kultaiset silkkihousunipa ovat hävinneet kokonaan.

Kun Goldiepants astui ulos sovituskopista, huomasi hän, että kolme tiukkailmeistä muotigurua oli saapunut putiikkiin. Hän pelästyi, koska oli sekoittanut liian montaa kuosia ja pelkäsi gurujen arvostelevia katseita. Goldiepants juoksi liikkeestä ulos kultaisine housuineen, eikä enää koskaan palannut sinne – tai välittänyt muiden mielipiteistä.

Tässä tarinassa ei ole opetusta, piilomerkityksiä – tai järkeä. Perjantai-ilta ja lasillinen punaviiniä pahimmillaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki: Garcia Jeans, Housut: Isabel Marant for H&M, Kengät: Giuseppe Zanotti, Laukku: Chanel, Kello: Tommy Hilfiger, 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä