Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ex-factor

10.09.2017 6 kommenttia

Parasta exissä on se missä he elävät. Menneisyydessä. He ovat pieni pala isommasta kuvasta itsestäsi. Kuvasta, josta olet ehkä leikannut jossain vaiheessa juuri sen pienen palan pois. Ja vaikka exät toki kertovat jotain siitä mikä olit, eivät he välttämättä kerro mitään siitä mitä olet tänä päivänä.

Exät voi karkeasti jakaa seitsemään eri ihmistyyppiin. Ja niin kuin fiksummat osaavat jo arvata, tämä ei ole tieteellinen jaottelu, vaan perustuu sitäkin luotettavampaan dataan, eli mutuun.

Ensimmäisenä listalle on pakko lisätä se paha poika josta kaikki varoittivat. Kaikki me tiedämme, että jos 15 vuotiasta varoittaa jostain, kiinnostaa se vain entistä enemmän. En itsekään pystyisi olemaan painamatta sitä nappia, jossa lukee “älä paina” (toivottavasti Kim Jong-unilla on parempi itsehillintä).

Toinen ex-tyyppi on se ulkomaalainen. Se jonka kanssa vietit upean pari viikkoa kuuman auringon alla. Se jota vieläkin joskus muistelet kaihoisasti kaukaisuuteen katsoen. Sen jonka kanssa kaikki jäi kesken, muttei kuitenkaan mikään.

Kolmantena ex-luokittelussa tulee se nuorempi. Se jolla oli hyvät vatsalihakset ja kiiltävä tukka. Ei juurikaan mitään muuta, mutta silti, käsi ylös kenen mielestä se on väärin? Toki kyse oli lähinnä hauskanpidosta ja oman minäkuvan rakentamisesta. Tietenkin totaalisen väärään suuntaan, mutta perille pääseminen on sitäkin hauskempaa jos välillä käyttää kiertoteitä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ja varmaan arvasittekin, että nuoremman perässä seuraa se vanhempi. Siinä vaiheessa kun juuri ehti kyllästyä halpaan olueen, FIFA 97:aan ja tuntikausia kestävään tukanlaittoon, alkaa vanhempi ja kokeneempi herrasmies tuntua oikealta ratkaisulta. Ainakin hetkisen, kunnes lukee otteen Freudin viisaista lauseista.

Joten luultavasti siirryit listalla taas eteenpäin. Siihen, jonka kanssa kumpikaan ei tiennyt oletteko suhteessa vai ette. Siihen, joka unohti liian usein vastata viesteihin ja joka esitteli sinut kaikille vain kaverina.

Kunnes jossain vaiheessa kuvioihin astui se, joka on täydellinen paperilla. Hyvästä perheestä, kohtelias, komea ja hyväsydäminen. Kaikki adjektiiveja, joita sinne ruutuvihkon kulmaan on joskus kirjoitellut. Hän, josta kaikki ystäväsi halusivat sinun pitävän kiinni. Mutta silti jokin ei vain koskaan klikannut. Kysyit luultavasti itseltäsi “mikä helvetti minua vaivaa”, ja annoit ystävillesi mahdollisuuden tarttua kiinni.

Ja kaikilla meillä on takanamme ainakin yksi tälläinen. Paskiainen.  Joillain naisilla on jopa tapana keräillä kyseistä ihmistyyppiä. Hänet tunnistaa jo kaukaa vähän liian itsevarmasta hymystä ja ylimielisestä asenteesta. Onneksi karmalla on tapana olla bitch.

Haluan lisätä pöytäkirjaan, että tämä on puhtaasti fiktioon perustuva kirjoitus.

 

 

Black hat

Snakeskin shoes

Takki: Katri Niskanen

T-paita: Garcia Jeans

Maailman mukavimmat kengät: Af Klingberg

Nahkahousut: Zara

Laukku: Chanel

Hattu: KN Collection

Sormus: Efva Attling

Seuraa myös Instassa.

Lue myös Tunteita ja tuoksuja

TallennaTallenna

Kommentit

Kommentoi
 1. Nana

  Noi kengät on niin cool. Ovatko hyvät jalkaan?

  • Muotikuiskaaja

   Nämä on maailman mukavimmat. Ovat kehitetty nimenomaan mukavuus edellä ja sen lisäksi vielä näyttävät hyviltä ;)

 2. Krisse

  On taas ihanan style asu! Hattu kyllä tekee ladyn :)

  • Muotikuiskaaja

   Se on niin totta. Hattu päässä tulee heti fiilis, että pitää kävellä vähän suoremmassa ;)

 3. Tuula

  Kivat kengät. Onko mukavammat jalassa kuin Sargossan nilkkurit? (muistelen, että sinulla oli jossain postauksessa sellaiset jalassa – muistankohan oikein?)

  • Muotikuiskaaja

   Ciao, molemmat on ihan supermukavia jalassa. Melkein kuin tennareilla kävelisi. En osaa näitä laittaa paremmuusjärjestykseen mukavuuden suhteen ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä