Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Enemmän on enemmän

23.03.2014 Ei kommentteja

Nyt kun tulevaisuus (ja ilma) näyttää taas kirkkaammalta, olen lempiaiheeni parissa – sekoittelemassa eri tyylejä. Tällä kertaa sopivasti sekaisin menevät trendikäs ja klassinen, toisin sanottuna boyfriend farkut ja nahkatakki yhdistettynä helmiröykkiöön ja klassisiin korkkareihin. 

Joskus on vain pakko yli-asustaa. Tämä ei varmasti ole virallinen termi, mutta tarkoitan sillä esimerkiksi kaikkien kaapista löytyvien helminauhojen ripustamista kerralla kaulaan. Sama yli-asustaminen toimii myös käsirenkaiden ja sormusten kanssa. Eri kokoiset ja eri materiaaleista valmistetut sormuskasat rystysissä ja sormissa ovat hipeintä poppia, kuten ranteissa killuvat käsikoruasetelmatkin.

Joskus enemmän on tosiaan enemmän. Samalla logiikalla alla olevat kengät ovat jo melkein liikaa, mutta kuitenkin juuri sopivasti.Sekoita ja ravista.Käätyjä kolmin kappalein

Mainos alkaa
Mainos päättyy

H&M:ltä on viime aikoina tullut mielenkiintoisia mallistoja. Tamä kuvissa näkyvä nahkatakki on nyt kaupoissa olevasta Spring Collectionista ja nämä kaunottaret tulevat HM:lle 10.4 kun uusi Conscious Exclusive -mallisto tulee myyntiin. Mallistossa on käytetty ympäristöä säästävämpiä materiaaleja, joista uusina tulevat kengissä käytetty ruotsalainen luomunahka ja luomusilkki. 

Nahkatakki: H&M spring Collection, T-paita: H&M, Farkut: Zara, Kengät: Hugo Boss, Helmet: Äidiltä ja Vintage

http://www.hm.com/fi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä