Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Eettisiä turkiksia

22.10.2014 Ei kommentteja

Marita Huurinaisen uusi WILD-mallisto tuo markkinoille uudenlaisen turkiskonseptin. WILD antaa mahdollisuuden nauttia turkiksista hyvällä omatunnolla, sillä niiden tekemiseen ei käytetä tarhattujen eläinten turkkeja.

Tuhansia villieläimiä metsästetään Suomessa vuosittain ekosysteemin tasapainon ja eri eläinkantojen turvaamiseksi. WILD malliston turkikset ostetaan suoraan suomalaisilta metsästäjiltä, jotka metsästävät eläimiä valtion kiintiöiden mukaisesti. Näin vältetään jo metsästettyjen eläinten turkkien joutumista hukkaan ja hävitettäväksi.

Marita kertoi, että kaikki turkit ovat hieman erilaisia, sillä vapaasti luonnossa elävien eläinten turkit eivät ole tasalaatuisia. Riippuen esimerkiksi siitä kummalla kyljellä kettu tai supikoira on sattunut nukkumaan, niin turkki asettuu hieman eri tavalla. Toisaalta juuri siinä piilee se hienous, kenelläkään muulla ei ole täsmälleen samanlaista asustetta. Itse ihastuin varsinkin malliston höyhenenkevyisiin liiveihin ja huiveihin. 

Eikä näitä ole tarkoitettu vain punavuorelaishipstereille. Töölöläisrouvatkin (joihin itsekin ylpeänä kuulun) saavat näitä ostaa ja hyvillä mielin kantaa.

Marita Huurinaisen uusi myymälä aukesi juuri Galleria Esplanadiin, joten siellä kannattaa käydä hypistelemässä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Suunnittelija Marita Huurinainen / WILD ja WAVE asusteita sekä malliston turkiksia / Höyhenenkevyttä pehmeyttä

Uuden WILD malliston ihana turkisliivi / Huurinaisen WAVE-kenkämalliston design-puukengät / Turkispipo päätä lämmittämään

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä