Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Digidinosauruksen tunnustukset

08.06.2017 Ei kommentteja

Kirjoitin jokunen hetki sitten, että otin puhelimeeni applikaation, mikä mittaa kännykän parissa vietettyä aikaa. Nyt olen saanut keskiarvon omasta kulutuskäyttäytymisestäni.

Tulokset eivät ole kaunista kuultavaa. Tuijotan päivittäin kännykkäni sinistä valoa yli kolme tuntia. Toki osa siitä on työhön liittyvää, mutta valehtelisin jos väittäisin että suurin osa. Sillä ylivoimaisesti eniten aikaa käytän itseni esiintuomiseen erilaisissa medioissa. Postaamalla kuvia ja ajatuksia, jotka ehkä loppupeleissä eivät kiinnosta ketään, mutta niin on muka tehtävä kun  kaikki muutkin niin tekevät.

Toisin sanottuna hiplaan kuukaudessa luuriani noin kolme ja puoli vuorokautta. Mitä muuta sen sijaan sillä ajalla voisi tehdä? Opetella vaikka uuden kielen, lukea kirjoja tai hiplata mieluummin perhettä ja ystäviä kuin kylmää tekniikkaa (älkää rakkaat peljästykö sanamuotoa, en ole tulossa heti iholle).

Toivon että tämä tulos vaikuttaa pitkällä aikavälillä käyttäytymiseeni. Ainakin se tekee sitä nyt välittömästi. En ota luuria enää petikaveriksi iltaisin. Sillä parempiakin kavereita on.

Valitettavasti vain asioilla on tapana mennä entisiin uomiinsa kuin huomaamatta, jos ei ole tarkkana. Suosittelen silti kaikkia kokeilemaan ja selvittämään paljonko oikeasti kännykkää käyttää (tulosta ei tarvitse kertoa kenellekään). Appeja on monia, itse kokeilin sovellusta nimeltä Moment.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Huppari: Gant

Housut: COS

Lenkkarit: Superga

Laukku: Givenchy

Kaulakoru: Afva Attling

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä