Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Bikinien ta(i)kaa

05.07.2019 Ei kommentteja

Halla X Halla uimapukubrändi on noussut viime vuosina kaikkien rantaelämästä nauttivien naisten tietoisuuteen. Brändillä on mahtava meininki, niin valmistustavassa, asenteessa kuin ulkonäössäkin. Bikinejä naisille, jotka tekevät mitä haluavat ja nauttivat elämästä. Kukapa ei haluaisi kuulua tähän joukkoon?

Inspiroidun aina vain uudelleen naisyrittäjistä. Vaikka toki yksinkertaistaen naisyrittäjät ovat naisia, jotka perustavat yrityksen. Ei niin kovin eri asia kuin miehet, jotka perustavat yrityksen. Tosiasia kuitenkin on, että naiset joutuvat edelleen navigoimaan tässä maailmassa hieman eri tavalla kuin miehet.

Kaksi vaatesuunnittelua opiskellutta daamia Hanna Lehtovaara ja Salla Valkonen unelmoivat omasta vaatemerkistä. Kumpikin tahoillaan. Yhteisen työharjoittelun jälkeen surffausta harrastavat naiset päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja perustaa bikinibrändin. Markkinoilla olikin juuri trendikkäiden, ekologisten ja hyvin istuvien bikinien mentävä aukko.

Intohimo mereen ja surffaukseen johti siihen, että aikansa etsittyään parivaljakko löysi uima-asuihin soveltuvan kankaan, joka oli valmistettu meriin joutuneesta muoviroskasta, muovipulloista ja kalaverkoista. Ekologisuuden lisäksi, eettisyys on merkin DNA:ssa. Tuotteet valmistetaan Balilla paikallisessa tehtaassa, jonka arvot vastaavat Halla X Hallan vastuullisuutta korostavia arvoja. Inspiraatio mallistoihin ja upeisiin väreihin tuleekin juuri näistä trooppisista maisemista.

Olen itsekin Halla hun, eli brändin uikkareiden ja bikineiden vannoutunut käyttäjä. Kaikki tuotteet ovat kaksipuoleisia, jolloin periaatteessa saa kaksi uimapukua yhden hinnalla. Ne istuvat hienosti, värit ovat päräyttäviä ja toki tarina kaiken taustalla tekee niiden käyttämisestä vielä astetta hauskempaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos haluaa päästä hypistelemään uima-asuja, niin Halla x Halla Summer Shop löytyy Helsingin keskustasta. Kannattaa myös seurata brändin Instagram-tiliä, jossa olevista kuvista tulee aina raikas tuulahdus hyvää mieltä. Kaiken ikäisiä ja kokoisia upeita naisia, jotka ovat ja tekevät juuri sitä mitä haluavat.

Hallaxhalla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä