Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ananaksesta laukuksi

13.06.2017 2 kommenttia

Teknologia muuttaa myös muotiteollisuutta. Uusia innovaatioita tulee markkinoille nopeammalla tahdilla kuin Trumpilta twiittejä. Toivottavasti kuitenkin hiostavat, halvat ja huonolaatuiset keinokuidut ovat pian historiaa. Sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, että esimerkiksi eläinystävällisiltä tuntuvien tekoturkiksien valmistukseen käytetään iso määrä muovia tai että farkkujen värjääminen on todella iso ongelma vesistöille.

Enkä tässä ala hurskastelemaan, sillä käytän edelleen farkkuja ja nahkatuotteita, mutta askel parempaan se on pienikin askel.

Tällä hetkellä kovin haluttu Pinatex on laadukas, luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se on tehty ananaksen lehtien kuiduista, joita saadaan ananaksen viljelyn sivutuotteena. Eli Pinatex valmistetaan raakamateriaalista, jota jäisi muuten jätteeksi joka vuosi parin suomalaisen tunturin verran.

Pelkästään uusi materiaali ei ole kuitenkaan syy ostaa. Tuotteen täytyy myös lunastaa muut lupaukset. Sen pitää näyttää ja tuntua hyvältä sekä kestää käyttöä. Ihanien Taikka ananaslaukkujen materiaali on kevyttä, miellyttävän tuntuista ja siinä on hauska tekstuuri. Hieno yksityiskohta sekin, että merkin taustalla vaikuttaa upea suomalainen nainen.

Yhtään ananasta ei ole vahingoitettu tämän jutun vuoksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: Ellos

Laukku: Taikka

Korvakorut: Guardian of the Baltic Sea

 1. Marianne

  Ihan uskomatonta mitä kaikkea nykypäivänä voi luoda. Olin vastikään Copenhagen Fashion Summitissa missä esiteltiin muun muassa appelsiinin kuorista tehtyjä tuotteita!
  Uudet innovaatiot ovat muoti alalle (joka on toiseksi saastuttavin ala) elintärkeitä! :)
  xx
  http://mariannelle.com

 2. Muotikuiskaaja

  Tuosta en ollut kuullutkaan. Hienoja innovaatioita :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä