Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ajankohtainen unikko

24.03.2015 Ei kommentteja

Marimekon syksyn 2015 malliston ensiesiintyminen nähtiin Tokion muotiviikoilla. Tänään siitä päästiin nauttimaan myös kotimaassa. Paikalle Savoyhin oli kerääntynyt suomalaisen muodin kerma, josta osa tosin on jo vähän härskiintynyttä sakkia (hah, oli pakko käyttää).

Tilaisuuden alussa Mika Ihamuotila esitteli uuden toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kaskon, sekä Marimekon uuden luovan johtajan Anna Teurnellin, jonka kädenjälki näkyy jo tässä mallistossa, joka kuulemma syntyi urbaanin arkkitehtuurin ja elämäntyylin innoittamana. 

Lyhyen esittelyn jälkeen pääosaan pääsivät itse vaatteet. Mallistossa näkyi rinta rinnan klassista Marimekkoa sekä uutta tuoretta designia. Selkeitä leikkauksia, vahvoja printtejä sekä laadukkaita materiaaleja.

Oma tyylini ei ole juuri koskaan toiminut Marimekon kanssa, mutta nyt löysin pari vaatekappaletta, jotka mielelläni veisin parempaan kotiin. Esimerkiksi leveät nahkahousut ja oranssi mekko löytäisivät varmasti paikkansa vaatekaapistani. Jollain tapaa jopa unikkokuosi tuntuu nyt ajankohtaiselta. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä