Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muotikuiskaaja

Olen 41 vuotias mainosalan monitoiminainen. Muodin suurkuluttaja, jonka tyyli on joskus klassinen, joskus rock, joskus chic ja joskus vähän pop. Vähän kuin seisovassa pöydässä. Lautaselle voi kasata mitä vain eri kategorioista ja silti kokonaisuus maistuu useimmiten hyvältä. Pukeutuminen on fiilislaji.

Kirjoitan muodin lisäksi kauneudesta. Bloggaajaksi olen ehkä hieman iäkkäämpi, mutten ikinä aikuinen. Ikä kuitenkin vaikuttaa kauneustuotteiden valintaan, sillä nykyään tarvitaan vähän järeämpiä aseita ihonhoitoon ja meikkipenaaliin.

Urheilu on aina ollut sydämenasia. Entisenä maajoukkuejalkapalloilijana ja nykyisenä kaikkien urheilulajien asiantuntijana (hah) pidän huolta sekä itseni, että läheisten liikuttamisesta.

Edellisten lisäksi kirjoitan ajatuksiani ja huomioitani maailmasta ja ihmisistä. Usein varsin itseironisesti, sillä kuka olisikaan pahempi esimerkki kuin se, joka katsoo peilistä.

Lue blogiani

@piizu

Löydät minut myös

Bloglovin

Kaupalliset yhteistyöt

Näin merkitsen kaupalliset yhteistyöt blogissani.

Kaupalliset yhteydenotot: henna.manninen(a)fokusmedia.fi
Yhteydenotot: muotikuiskaaja@gmail.com

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä