Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Viikonloppu Portofinossa tai viisi minuuttia kylpyhuoneessa

22.01.2014 Ei kommentteja

En ole itseruskettavien voiteiden fani monestakaan syystä. Monesti lopputulos on lähempänä Jersey Shorea kuin Jennifer Lopezia. Tuoksu ei miellytä ja lopputulos on monesti epäluonnollinen ja laikukas. Jos kuitenkin haluaa, että peilistä ei aamulla katso Casper the friendly ghost, niin vaihtoehtoja ei ole liikaa. Aurinko – jos sitä näkyisi – vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa allekirjoittaneelle pigmenttihäiriöitä. Toki matka lämpimään kelpaisi tähän kohtaan, mutta on pelattava niillä korteilla, jotka on jaettu.

Mieleni itseruskettavista kuitenkin muuttui kun sain testattavaksi La Merin Face and Body Gradual Tanin. Voiteessa on samoja aktiiviaineita kuin La Merin tunnetuissa kosteusvoiteissa, joten kauniin asteittain rakentuvan sävyn mukana tulee bonuksena hoitavuus ja kosteutus.

Voide on tarkoitettu sekä kasvoille, että vartalolle ja sävyä saa säädettyä helposti juuri itselleen sopivaksi. Voidetta levitetään päivittäin, niin kauan, että haluttu lopputulos on saavutettu ja sen jälkeen sitä voi ylläpitää haluamallaan tavalla. Tämän ansiosta iho on tasaisen ja luonnollisen sävyinen, eikä haittaa jos joku kohta jää kerran käsittelemättä tai jonnekin lorahtaa liikaa. Todellinen itseruskettava for dummies.

Face and Body Gradual Tan imeytyy nopeasti, eikä tahraa. Ennen levittämistä kroppa ja kasvot kannattaa kuoria ja kädet pestä pikaisesti levittämisen jälkeen. En tosin raaskinut tätä läträtä koko kroppaan, vaan keskityin kasvoihin ja decolteeseen. Kuivakka kroppani olisi muuten imaissut purkin parissa viikossa.

Jos viikonloppu Portofinossa ei tällä hetkellä onnistu, niin saman hehkun saa myös purkista. Lämpöä voi sitten hakea vaikka saunasta…

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Purkki

Portofino

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä