Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Varjostusvinkit for dummies

26.01.2015 Ei kommentteja

Kasvojen varjostaminen saattaa kuulostaa rakettitieteeltä, vaikka loppujen lopuksi kyse on todella simppelistä jutusta. Itsellä ainakin meni aikansa ennenkuin uskalsin tarttua siveltimiin. Varjostamisella saa luotua kasvoille haluamiaan valoja ja varjoja. Siitä voi toki tehdä hyvinkin monimutkaista käyttämällä useita eri tuotteita ja siveltimiä, mutta paljon pienemmälläkin arsenaalilla saa hyvän lopputuloksen. Tässä seuraavaksi varjostusvinkit for dummies – yksinkertaista ja helppoa.

1. Levitä valokynä tai korostusväri kuvassa ympyröidyille alueille meikkivoiteen päälle. Tuotetta voi levittää ihan reilusti. (Oma suosikkini on Macin Prep & Prime, sävy Light Boost)

2. Ota meikkivoidesivellin ja häivytä korostusväri kasvoille sivelemällä. (Tähän tarkoitukseen sopii juuri oikean kokoinen ja muotoinen Chanelin Foundation Brush 6)

3. Käy siveltimellä tarkasti läpi kaikki kohdat, jonne korostusväriä on levitetty, jottei mihinkään jää rajoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

4. Levitä tummempi mieluusti mattapintainen varjostusväri poskiluun alle. Voit tehdä kuvassa näkyvän hölmön ilmeen, joka kertoo värin oikean paikan. (Tähän ihan ehdoton väline on pieni Macin meikkisivellin 130. Varjostusväreissä luotan ikisuosikkiini Soleil Tan De Chanel-voidemaiseen aurinkopuuteriin tai Macin Pro Conceal and Correct-palettiin (sävy Medium Deep), jolla saa juuri oikean sävyn, oli sitten kesä tai talvi).

5. Levitä varjostusväriä myös ohimoille ja ylös otsalle, sekä leuan alle. 

6. Häivytä varjostusvärin rajat isolla meikkivoidesiveltimellä pyörittelemällä. (Tähän tarkoitukseen sopii esimerkiksi Make Up Storen meikkisivellin 366).

7. Jos haluaa vielä muotoilla nenästä kapeamman käy se samalla varjostusvärillä. Piirrä kapealla siveltimellä (itse käytän luomivärisivellintä) rajat nenän sivuille kärjestä aina kulmakarvan alkuun asti. Häivytä sormella, jotta jälki ei ole liian terävä.

8. Avot. Valoja ja varjoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä