Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Väriä auringolla tai ilman

25.01.2019 Ei kommentteja

Talvisinkin pitää käyttää aurinkosuojaa, sillä säteilyä saa myös pilvisinä päivinä. Zo Skin Health Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen on suosikkini kasvojen suojaamiseen ärsyttäviltä pigmenttiläiskiltä ja säteilyn muilta haittavaikutuksilta. Se suojaa myös mobiililaitteiden ihoa vanhentavalta siniseltä valolta. Aurinkovoiteessa on suojakertoimen lisäksi pieni sävy, joka tasoittaa ihon väriä ja meikkikin toimii sen päällä loistavasti. Ja vaikka suojakerroin on 50, niin auringossa tulee silti kasvoille tasainen kaunis rusketus. Must have.

Solariumit ovat jääneet 80-luvulle (annetaan niiden olla siellä), mutta ratkaisu talvi-kalpeuteen löytyy onneksi purkista. Chanelin Soleil Identite -itseruskettava pelastaa haitallisten loisteputkien sijaan kalvakan ihon. Voide antaa kasvoille antaa nopeasti kauniin sävyn. Ei oranssin vivahdetta, vaan juuri se oikea päivityksen sävy ja vielä kivalla tuoksulla.

Diorin luonnollisen sävyinen itseruskettava Auto-Bronzant kropalle levittyy helposti ja kosteuttaa. Ennen levittämistä kannattaa kuoria iho ja laittaa polviin ja kyynerpäihin hieman kosteusvoidetta, ettei väri tartu niihin. Pelastaa varsinkin sääret, jos niitä pitää jostain syystä näillä ilmoilla näyttää. Kaunis ja tasainen helmiäispäivetys tuubissa.

Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield on hypoallergeeninen mineraalipuuteri, joka suojaa auringon lisäksi saasteilta ja siniseltä mobiililaitteiden säteilyltä. Aurinkosuojaa on helppoa ja hygieenistä levittää, kun huiskassa on aina oikea määrä puuteria, jonka voi vain sipaista kasvoille pitkin päivää. Toimii myös lapsille (nopea ja kivan tuntuinen)  ja treenatessa (veden- ja hikoilunkestävä) huikean hyvin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield ja Zo Skin Health: Skinmed

Dior ja Chanel: Stockmann

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä