Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Harmaan ihon pelastus

23.02.2016 Ei kommentteja
Oma iho alkaa aina tässä vaiheessa vuotta näyttämään samealta ja elottomalta. Se on kärsimätön ja odottaa jo auringon hoitavaa vaikutusta.

Sitä kun ei valitettavasti vielä ole näkyvissä niin menin Maarit Leikosken osaaviin käsiin kokeilemaan Revidermin Global skin renewing ihoa uudistavaa hoitoa. Se syväkosteuttaa, tasapainottaa ja antaa elinvoimaa iholle. Kyseinen hoito on loistava 2-tason ikääntymisestä kärsivälle iholle, jossa näkyy aurinkovaurioita, juonteita, laajentuneita ihohuokosia tai joka muuten näyttää elottomalta ja harmaalta.

TUOTTEET

Ihan aluksi tehdään entsymaattinen kuorinta Revidermin Enzym Peeling Paste – kuorintanaamiolla, jota voi ostaa myös kotihoitotuotteeksi. Se kuorii kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti entsyymien avulla, kosteuttaa ja supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa. Naamiota levitetään ohut kerros kasvojen iholle siveltimellä ja annetaan kuivua noin 15 minuuttia. Naamio poistetaan kostealla liinalla tai sienellä, ja lopuksi huuhdellaan. Yksinäänkin ihan loistotuote kerran viikossa käytettäväksi tehohoidoksi.

Hyvä vaihtoehto naamion poistamiseen ja kasvojen puhdistamiseen yleensäkin on lukuisia kosmetiikka-alan palkintoja saanut The Konjac sponge. Sieni on tehty 100%:sesti luonnonkuiduista, kasvista joka elää Aasiassa luonnonmukaisesti. Puhdistan ihon joka ilta tällä sienellä, joka kuorii hellästi ja puhdistaa samalla laittaen ihon pintaverenkierron liikkeelle. Sieniä on eri ihotyypeille ja se kestää käytössä noin 2-3 kuukautta, jonka jälkeen sen voi laittaa vaikka biojäteastiaan, sillä sieni on 100%:sesti biohajoava.

UUTTA IHOA

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hoito jatkuu vanhalla kunnon mikrohionnalla, joka kuulemma on tulossa taas uudelleen muotiin. Tai eihän se mihinkään ole tässä välissä mennytkään. Hionta poistaa erittäin tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, tasoittaa ihoa ja antaa hoitotuotteille mahdollisuuden taas tehdä ihmeitään.

Sen jälkeen kasvoja hierotaan pH:ta tasapainottavalla geelillä, jonka jälkeen iholle asetellaan kollageeniliuskat vaikuttamaan pariksikymmeneksi minuutiksi. Täytyy myöntää, että tässä vaiheessa prosessia nukahdin hetkeksi. Lopuksi levitetään vielä pH:ta tasapainottava seerumi ja voide.

Hoito käynnistää ihon uusiutumisprosessin ja kosteuttaa tehokkaasti. Omalla kohdalla huokoset supistuivat selvästi, iho sai lämmintä sävyä pintaan ja näytti selkeästi hehkeämmältä.

Loistava hoito esimerkiksi ennen juhlia tai muuten vain piristämään harmaata arkea (ja naamaa).

IMG_9454-2

IMG_9353-2_Fotor_Collage-2

Maarit Leikoski

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä