Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uuden ajan korealaiset kangasnaamiot

09.09.2018 Ei kommentteja

Korealaiset kauneudenhoitobrändit ovat tulleet ryminällä Suomen markkinoille. Merkkejä löytyy markettikosmetiikasta selektiiviseen ja kaikkea siltä väliltä. Jotain kovin kiinnostavaa on korealaisessa kauneudenhoitorutiinissa. Siihen kuuluu keskimäärin 11 eri hoitotuotetta kerralla. Ihan jokaiseen ongelmaan on oma ratkaisunsa.

Kangasnaamioita löytyy kaikkiin eri tarkoitukseen päästä varpaisiin, ja ne ovatkin ihanan helppo tapa tehdä itselleen kauneushoito. Plussaa siitä, että naamio kasvoilla voi säikytellä omia lapsiaan. Tai naapureita.

Tony Moly, Master Lab, Intensive wrinkle care EGF on ihoa uudistava kangasnaamio. Se tuo superbuustin kosteutta iholle. Pidetään kasvoilla 20-30 minuuttia ja loput seerumit hierotaan kasvoille. Tony Moly brandi rantautui juuri Suomeen ja sarjalta löytyy huike avalikoima kiinnostavia ja kohtuuhintaisia hoito- ja värikosmetiikkatuotteita.

It´s skin, Power 10 Fromula Ye Mask Sheet antaa energiaa ja hehkua väsyneelle iholle. Naamiota pidetään puhtailla kasvoilla 15-20 minuuttia, jotta tehoaineet ehtivät imeytyä ihoon. Kannattaa käyttää illalla ja jättää seerumi yön ajaksi iholle vaikuttamaan.

Saman sarjan Hyaluronic Acid Moisture Mask Sheet käyttää hyväkseen todistetusti tehokasta hyaluronihappoa. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sopii varsinkin kuivalle iholle. Naamiota pidetään 10-20 minuuttia ja ylimääräinen aine hierotaan ihoon.

MISSHA Real Solution Tencel Sheet Mask Intensive Moisturizing -kangasnaamio yhdistää hydrogeelin ja Tencel-kuidut tehokkaasti kosteuttavaksi naamioksi. Kangas hyödyntää eukalyptusuutetta ja merileväuutteesta valmistettua geelipuuteria, joiden ansiosta naamio pysyy pitkään kosteana. Annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia.

Kocostarin Slice Mask Sheet sisältää nimensä mukaisesti kurkkunaamion tapaan pieniä pyöreitä kangaspaloja, joita voi käyttää kasvoilla haluamissaan kohdissa. Varsinkin sekaihoisella hyvä ratkaisu jos haluaa kosteuttaa vain tiettyjä alueita. Annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia.

Tonymoly Panda´s Dream Eye Patcheilla saa itselleen tumman pandalookin. Onneksi kuitenkin vain hetkeksi. Silmänympärysgeelilaput kosteuttavat, viilentävät ja kirkastavat silmänympärysihoa. Vaikutusaika 10-20 minuuttia.

 

Kocostarin Hand ja Foot moisture Maskit ovat ihanan helppo tapa hoitaa korppukantapäät ja kuivat kädet kuosiin. Tehokosteuttavat sukat ja hanskat laitetaan käsiin ja jalkoihin vaikuttamaan 20 minuutiksi. Ja mikä ihaninta sinä aikana ei pysty räpläämään kännykkää tai tekemään oikeastaan mitään muuta kuin olemaan.

Skin Republican Nail+Cuticle repair hoitaa kynnet kuntoon arganöljyn, E-vitamiinin ja 8 erilaisen kasviuutteen voimin. Kookos. ceramidit ja sheavoi kosteuttavat kuivat kynsinauhat. Kynsihoidon annettaan vaikuttaa 20-30 minuuttia.

Kocostarin 5finger nail pack naamiot asetellaan samaan tapaan sormenpäihin kuin Skin Republicin vastaavat. Tehohoito suojaa ja kosteuttaa rasittuneita kynsiä ja kynsinauhoja. Vaikutusaika 15-30 minuuttia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä