Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tuuhean tukan tuotteet

22.05.2015 Ei kommentteja

Vaikka omat hiukseni ovat melko paksut, niin käytän silti tuuheuttavia tuotteita extra-volyymin saamiseksi. Konstit on monet sanoi kampaaja ja löi purnukat kouraan.

Kerastasen Ciment Thermique on huipputuote kuiville hiuksille, joita haluaa siitä huolimatta käsitellä esimerkiksi kihartimella. Sitä levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan. Se vahvistaa hiuksia, antaa niille kiiltoa (kuitenkaan latistamatta) ja mikä tärkeintä, suojaa kuumien rautojen ja föönien tuhoilta.

Haluan, ettei joka aamu mene aikaa tukan vääntämiseen, joten kampauksen on kestettävä pari päivää. Tähän pulmaan auttaa ennen muotoilua suihkutettava Kerastasen Materialiste, joka jättää hiukset ilmaviksi ja paksuiksi turvottamalla yksittäisiä hiuksia. Sitä voi käyttää kosteisiin hiuksiin, jolloin hiusten annetaan kuivua itsestään tai sitten föönin ja rautojen alle. Itse laitan sitä kuitenkin myös kuivaan tukkaan ennen muotoilua. Pitoa ja pöyhkeyttä samassa turkoosissa paketissa.

Näillä tuotteilla hiukset ovat seuraavana päivänä jopa paremmat kuin edellisenä. Jos ongelmana kuitenkin on rasvoittuva juuri, niin sen freshaa nopeasti Kerastasen Powder Bluff -hiuspuuteri. Puuteria suihkutetaan hiusten tyveen ja hierotaan hiuspohjaan. Odotetaan hetki ja harjataan ylimääräiset pois. Powder Bluff ei jätä hiuksia tahmeaksi ja kohottaa tyven uusiin korkeuksiin. Erittäin loistava tuote myös muhkeiden lettikampausten teossa.

Homman viimeistelee Balmainin Silk Perfume, jossa on hento, kevyt kukkainen tuoksu, joka leijailee ympärillä koko päivän. Tuoksun lisäksi se sisältää arganöljyä joka paikkailee kaksihaaraisia ja jättää kauniin kiillon. Periaatteessa aika monta tuotetta hiuksissa, mutta lopputulos ei silti ole liian laitetun tai tönkön oloinen. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä