Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tuoksumuistot

26.03.2014 Ei kommentteja

Kun olin varhaisteini, muistan kun äitini käytti Chanel no 5:sta. Hän suihkutteli sitä ilmaan ja käveli tyylikkäänä ilmassa leijuvan tuoksupilven läpi. Joskus yritin juosta salaa perässä, jotta saisin ripauksen taikaa omiinkiin hiuksiini.

Lukiossa koulun suosituin, pari vuotta itseäni vanhempi tyttö käytti Coco Chanel tuoksua. Minä tein kuten kuka tahansa itseään kunnioittava teini olisi tehnyt – ja kopioin häntä. Vaikkei itse tuoksu edes silloin ollut omaan makuun ja aivan liian seksikäs koululaistytölle.

Kun aloitin ensimmäisessä työpaikassani Stockmannin tuoksumyyjänä tarvitsin omasta mielestäni yksilöllisen tuoksun ja valitsin Chanelin Chancen. Eräällä ystävälläni oli kuitenkin sama tuoksu, joten se ei ikinä tuntunut täysin omalta. Muistan kuitenkin sen kesän ja kärpäset, jolloin Chance leijui korvan takana.

Tuoksut tuovat mieleen paljon muistoja. Kukapa ei muistaisi ensimmäisen poikaystävänsä partavettä. Minä ainakin muistan äklömakean Kouroksen ja Tapulikaupungin kesäillat. Enkä unohda niitä päiviä Hietsun rannassa. Voi jos sen hiekan, makean kookosrasvan ja meren tuoksun saisikin pullotettua. 

Chanelille olen tavallaan pysynyt uskollisena jo pari vuosikymmentä. Toki välissä on syrjähyppyjä ja pidempiäkin eroja, mutta merkissä on jotain taikaa ja palaan sen luokse uudestaan ja uudestaan. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nyt yöpöydällä on uusi kevyempi versio perinteisestä Chanel vitosesta. Chanelin uusi Eau Premiere on raikkaan aistillinen tulkinta klassisesta Marilynin yöpuvusta. Siinä on jotain klassista ja tuttua, mutta modernilla ja sensuellilla vivahteella. Eikä mikään tunnu paremmalta kuin huomata tyttäreni juoksevan tuoksupilveen, joka perässäni leijailee…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä